Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Amazfit T-Rex Rock Black

Amazfit T-Rex Rock Black
Amazfit T-Rex Rock Black
Amazfit T-Rex Rock Black
Amazfit T-Rex Rock Black
1186 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

12 militära certifieringar som är resistenta mot robusta miljöer
Robusthet och tillförlitlighet är särskilt viktigt för smarta utomhusklockor. Amazfit T-Rex har klarat 12 certifieringar i militärklass, vilket bevisar dess robusthet och motstånd mot hårda miljöer.

  • 70 ˚C värmebeständighet
  • -40 ˚C kylresistens
  • 240 h luftfuktighet
  • 96 timmars saltsprayresistens

Tuff inifrån och ut
Tufft utseende, robust hantverk

Amazfit T-Rex form är tuff, solid med distinkta vinklar och en massa kraft. Den styrkeförbättrade designen av kroppsdetaljer och den inre strukturen tar hänsyn till både styrka och praktiska funktioner, vilket gör den tuff inifrån och ut och till en partner du kan lita på.

Svettgenomträngligt silikonband
Silikonarmbandet känns behagligt och bekvämt mot huden, och den inre svettavledande designen är andningsaktiv, vilket håller armbandet torrt och undviker att det blir klibbigt.

Fina detaljer
Den yttre ramen använder sig av en delikat bläckpåfyllningsprocess, och metallskruvarna gör designen distinkt och strukturen stark

Metallknappar
De stora etsade metallknapparna gör att du snabbt hittar dina styrenheter

Vibrationsdämpande hörn
Klockkroppens yttre är konvext, vilket reducerar vibrationer på ett effektivt sätt och skyddar nyckelkomponenter

Extremt lång batterilivslängd på 20 dagar
Bekämpar vildmarken med dig

En ny kretsdesign som är speciellt utvecklad för Amazfit T-Rex, ett avancerat chip med låg energiförbrukning och en djup effektoptimering ger Amazfit T-Rex längre batteritid. Håller för användning under lång tid, så att du kan bära den utan bekymmer och aldrig behöver tänka på laddning.

1,3-tums AMOLED-färgskärm och en skärm som alltid är på
Välj en urtavla som matchar din personlighet

Amazfit T-Rex använder en 1,3-tums AMOLED-färgskärm som stödjer skärmbilden som alltid är på, vilket gör viktig information tillgänglig genom att bara lyfta handleden. Dessutom gör de många snygga urtavlorna att du kan uttrycka din personlighet.

GPS med dubbla satellitpositioner och hög precision
Optimerad effektivitet, snabbare och mer exakt positionering

Klockan använder ett avancerat Sony GPS-chip och ett mycket exakt inbyggt positioneringssystem med dubbelsatellit. Vi har också optimerat klockkroppens material och interna layout och till och med optimerat signalmottagningen betydligt för att förhindra störningar från armen när du bär klockan. Signaleffektiviteten har förbättrats avsevärt, vilket gör satellitsökningen snabbare och positionering mer exakt, samt uppfyller dina positioneringsbehov bland både urban djungel och riktig vildmark.

Vattentät ner till 50 meter och 14 sportlägen
Amazfit T-Rex har 14 inbyggda professionella sportlägen och är vattentät till 5ATM. Du kan bära den medan du simmar i pooler och öppet vatten, vilket tillgodoser de olika behoven hos idrottare. Klockan övervakar också data som träningspuls och statistik för träningslängd, vilket gör dina träning säkrare och effektivare.

Hjärtfrekvensövervakning hela dagen med fokus på din hälsa
Klockan är utrustad med Huamis egenutvecklade BioTracker™ PPG optiska Bio-Tracking-sensor, som utför hjärtfrekvensövervakning med hög precision 24 timmar om dygnet. Klockan ger också påminnelser om att du ska stå upp, vilket uppmuntrar dig att utveckla hälsosamma vanor och bli ditt bästa jag.

Vädermeddelande och samtalspåminnelse
Mer praktiska verktyg vid handleden

Amazfit T-Rex har en mängd smarta funktioner, inklusive väderprognos, påminnelser om händelser, samtalspåminnelser, app-meddelanden med mera, samt erbjuder en mängd praktiska verktyg för att underlätta ditt dagliga arbete och liv. , inklusive.

4.0

Baserat på  5 recensioner

Visa fler recensioner (0)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.