Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Apple AirPods Max trådlösa around ear-hörlurar
Apple AirPods Max trådlösa around ear-hörlurar

1 / 2

Apple AirPods Max trådlösa around ear-hörlurar

(3 recensioner)
4 790 kr
Apple AirPods Max trådlösa around ear-hörlurar hjälper dig att återupptäcka AirPods magi och musikens skönhet. Med aktiv brusreducering kan du njuta av högkvalitativt ljud med extremt låg distorsion, och Spatial-ljudet ger dig bioliknande ljud. När
Läs mer

Apple AirPods Max trådlösa around ear-hörlurar hjälper dig att återupptäcka AirPods magi och musikens skönhet. Med aktiv brusreducering kan du njuta av högkvalitativt ljud med extremt låg distorsion, och Spatial-ljudet ger dig bioliknande ljud. När du behöver komma i kontakt med omvärlden igen, aktivera transparensläge, använd Digital Crown för att aktivera Siri eller ring ett samtal.


Aktiv brusreducering

Låt inte något störa dig när du lyssnar på musik. AirPods Max levereras med sex utåtvända mikrofoner som registrerar omgivande brus och skapar ett anpassat brusskydd, och två inåtvända mikrofoner som mäter vad du hör. Adaptive EQ justerar sedan musikens frekvenser för konsekvent, realistiskt ljud. För att släppa in yttre buller, tryck bara på en knapp för att växla till transparensläge


Rumsligt ljud

Få bästa ljud när du tittar på film eller serier med dina AirPods Max på. Med dynamisk huvudspårning, inbyggda gyroskop och accelerometrar registrerar AirPods Max huvudets rörelse och skapar ett omslutande ljud.


Unik design och hög komfort

Dessa hörlurar är ännu större och fräckare än tidigare airpods. AirPods Max levereras med släta anodiserade aluminiumkoppar som kan rotera oberoende av varandra och balansera trycket, teleskoparmar för passform och tätning, rostfri stålram insvept i mjuka material som kombinerar styrka, komfort och flexibilitet, och det eleganta och moderna kapellbandet som minskar trycket på huvudet.


Digital Crown-kontroller

Använd Digital Crown för att kontrollera volymen, byta låt, svara på samtal eller aktivera Siri.


Sömlös parning och växling

Anslut AirPods Max till din iPhone eller iPad bara genom att placera den nära enheten och knacka på Anslut på skärmen för att växla sömlöst mellan enheter för musik och samtal


Batteritid

AirPods Max erbjuder upp till 20 timmars trådlös uppspelning med Active Noise Cancelling och rumsligt ljud på. Bara 5 minuters snabbladdning ger hörlurarna extra 1,5 timmar musik. AirPods Max levereras med ett mjukt, tunt Smart-fodral som sätter hörlurarna i ett ultralågt strömläge vilket sparar på batteri.

s

sukarof

För 4 månader sedan

Köpte dessa för 9 månader sedan och har därmed haft tid att utvärdera dem ordentligt. Det första som slog en var hur bra och bekvämt de satt på huvudet. Att lurarna är stora var en skön överraskning, de täcker hela öronen. Slitter perfekt helt enkelt. Lite tunga jämfört med andra jag använt, men helt ok. Ger snarare ett robust och kvalitativt intryck. Har som längst haft dem på i runt 3 timmar men inte känt något obehag tack vare den intressanta bågen. med mina Sennheiser så domnar stället där bågen trycker mot huvudet inom en halvtimma. Så det är som natt och dag. Varje gång man sätter på sig lurarna känner man hur perfekt de sitter. Kvalitetskänsla som sagt. Apple-enkelt att börja använda dem, blir ihopparade automatiskt. Det andra som slog en var ljudet. Luftigt och klart. Inte mycket bas, men den känns lagom för en annan. Man känner den i alla fall. Det negativa är naturligtvis att den är helt trådlös, man måste köpa speciell dyr extrasladd och konverter för att lyssna på flygplanet om man vill se film t.ex. Fodralet är ju lite lustigt också. Har nu inte mätt exakt, men det känns inte som batteriet håller i 20 timmar. Får ladda dem ganska ofta känns det som. Men det kanske har att göra med att jag fick ett demo-exemplar (som inte var förannonserat i webbutiken) Men allt det negativa glömmer jag bort så fort jag sätter på mig lurarna.

N

Nikolas

För 7 månader sedan

Tunga men ok ljud.

J

Johan

För 7 månader sedan

Utmärkta hörlurar. Helt meningslöst fodral. Ingen sladd till 3,5mm-uttag.