Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

1 / 6

Apple AirPods Pro

(88 recensioner)
1 994 kr
2 076 kr
AirPods Pro, H1, Bluetooth 5.0, 4.5h/24h Apple AirPods Pro, Trådlös, In-ear, Binaural, Intraaural, Vit Ojämförligt ljud. Som det borde. AirPods Pro är utformade med aktiv brusreducering för uppslukande ljud, genomskinlighetsläge som låter d
  • H1
  • Bluetooth 5.0
  • 4.5h/24h
  • In-ear
  • ANC
Läs mer

AirPods Pro, H1, Bluetooth 5.0, 4.5h/24h


Apple AirPods Pro, Trådlös, In-ear, Binaural, Intraaural, Vit


Ojämförligt ljud. Som det borde.

AirPods Pro är utformade med aktiv brusreducering för uppslukande ljud, genomskinlighetsläge som låter dig höra din omgivning och olika passformar så att de stannar på plats hela dagen. Precis som AirPods ansluter AirPods Pro automatiskt till din iPhone eller Apple Watch. Du behöver bara ta ut dem ur fodralet och de är omedelbart klara för användning.


Aktiv brusreducering

AirPods Pro är otroligt lätta och blockerar allt omgivande buller, så att du kan fördjupa dig i det du lyssnar på. Aktiv brusreducering tar kontinuerligt hänsyn till dina öron och öronspetsar och gör världen tyst. Så du kan fokusera fullt ut på din musik, podcaster och telefonsamtal.


Transparensläge

När du byter till genomskinlighetsläge släpper AirPods Pro ut omgivande buller och du är en del av världen omkring dig igen. Mikrofonerna på insidan och utsidan av AirPods Pro motverkar sedan den brusisolerande effekten av silikonörspetsarna. På så sätt låter allt väldigt naturligt, till exempel när du pratar med andra människor.


Omdesignad passform för mer komfort

Tack vare de koniska öronspetsarna i tre storlekar kan du välja mellan olika passformar. De formar sig för dina öron, så dina AirPods Pro håller sig på plats. Dessutom stänger de öronen väl, så att brusreduceringen fungerar bättre.


Bra ljudkvalitet

Den specialdesignade högexkursionsdrivrutinen levererar kraftfull bas med minimal distorsion. Den supereffektiva förstärkaren har ett stort dynamiskt omfång, ger kristallklart ljud och förlänger också batteriets livslängd. Och med Adaptive EQ ställs musiken in automatiskt efter dina öron, så ljudet är alltid lika fullt.


Ännu mer imponerande

Det Apple-designade H1-chipet garanterar minimal ljudfördröjning. Trycksensorn på stammen gör det enkelt att styra din musik och dina samtal och växla mellan aktiv brusreducering och genomskinlighetsläge. Tack vare Meddela meddelanden med Siri kan du få dina meddelanden att läsa igenom dina AirPods. Och med ljuddelning kan du lyssna på samma ljudström med någon annan med två par AirPods. Att spela spel, titta på film eller lyssna på musik tillsammans har aldrig varit så enkelt.


- Aktiv brusreducering. För ljud som helt fördjupar dig

- I Transparency -läget kan du höra vad som händer runt dig igen

- Olika passform. Optimal bärkomfort

- Oöverträffat ljud. Som det borde

Snabbfakta

  • H1
  • Bluetooth 5.0
  • 4.5h/24h
  • In-ear
  • ANC