Apple EarPods In-Ear iPhone hörlurar

Apple EarPods In-Ear iPhone hörlurar
Tipsa en vän
199 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av NordicBox 4,3 / 5 med 150 betyg.

Totalbetyg 4,3 / 5
Leveranstid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från NordicBox NordicBox är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos NordicBox, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Behöver du nya in-ear iPhone hörlurar? Köp Apple EarPods med en sensationell passform och ett grymt ljud. Få ut det mesta av din musik, utan att plånboken blir lidande. Hos oss får du dessutom hem dina nya hörlurar med billig frakt!

 • Otrolig passform
 • Volymkontroll
 • Mikrofon
 • Motståndskraftig mot både fukt och svett
 • Med 3.5mm hörlurskontakt
 • Modell: MD827ZM/A
 • Längd: 1.2 meter
 • Färg: Vit

Få hörlurar har en så välplanerad design som Apple EarPods då den inte bara är visuellt tilltalande, men även fullspäckad av funktion. Till skillnad från många andra in-ear, som vanligtvis är helt runda, har man istället tagit fram en helt ny design, anpassad efter örats form. Resultatet är en otrolig passform som gör att du kan fokusera på träningen, jobbet och dina vardagliga sysslor utan att de trillar ut. En annan anledning till att Apple EarPods kommit att bli några av marknadens mest populära iPhone hörlurar är tekniken i högtalarna.

Till ett billigt pris får du precis den högkvalitativa upplevelse, med kraftig bas och ett kristallklart ljud, som normalt sett kännetecknar väldigt dyra hörlurar. Tekniken gör nämligen att ljudförlusten hålls till ett absolut minimum. Samtidigt har sladden utrustats med både inbyggd fjärrkontroll och mikrofon som ger dig total kontroll över både musik och samtal. Man hinner inte alltid gräva fram sin mobiltelefon i tid. Kanske är du på gymmet eller bara har en stressig dag. Med ett par hörlurar som Apple EarPods behöver du aldrig missa ett samtal igen.

Lika praktiskt är det för dig som gärna kollar på serier eller videoklipp i telefonen, då du enkelt kan pausa när som helst! iPhone hörlurar passar inte bara perfekt i de flesta människors öron, utan är dessutom utmärkta för de flesta modellerna av både iPhone, iPad och iPod. Har du en Android men fastnat för designen, passformen och det fantastiska ljudet i Apple EarPods? Då vill vi gärna förvarna dig om att även om ljudet med största sannolikhet fungerar utmärkt för just din telefon, är det inte alltid alla funktioner som fungerar med telefoner och surfplattor utanför Apples eget sortiment.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Bra passform, ja de var väl allt. Totalt värdelöst ljud, som att lyssna på söndersprängda högtalare från en gammal radio. Köp endast om du vill ha en dålig ljudupplevelse! 😃

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »