Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max

1 / 7

Apple iPhone 11 Pro Max

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Pre-owned
5 990 kr
Super Retina XDR-skärm 6,5-tums (diagonal) solid OLED Multi - Pekskärm HDR-skärm Upplösning på 2688 x 1242 med 458 ppi Kontrastförhållande på 2 000 000:1 (normal) Skärmen på iPhone 11 Pro Max har rundade hörn som följer designens mjuka linjer
 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.
Läs mer
 • Super Retina XDR-skärm
 • 6,5-tums (diagonal) solid OLED Multi - Pekskärm
 • HDR-skärm
 • Upplösning på 2688 x 1242 med 458 ppi
 • Kontrastförhållande på 2 000 000:1 (normal)
 • Skärmen på iPhone 11 Pro Max har rundade hörn som följer designens mjuka linjer. Dessa hörn är inom rektangeln som används som mål. Mätt som en rektangel är skärmen 6,46 tum diagonalt (den faktiska synliga skärmytan är mindre).

Det är trevligt att minnas och se tillbaka på goda minnen, och det blir ännu bättre med detaljerade bilder med livfulla färger. iPhone 11 Pro Max-smarttelefonen har en imponerande 12 MP trippelkamera på baksidan och har avancerade funktioner som djupkontroll och nattläge som ger dina foton och videor optimal kvalitet. Den ljusa 6,5" Super Retina XDR-pekskärmen är en fröjd att titta på och med hjälp av Slomoji-funktionen kan du ta selfies i slow motion och garanterat få kompisgänget att dra på smilbanden.

Design

iPhone 11 Pro Max har en tilltalande böjd design som du kommer att känna igen vid första anblicken, eftersom den helt klart har inspirerats av tidigare Apple-smarttelefoner, som iPhone Xs och Xr. Smarttelefonen är tillverkad i rostfritt stål, har en baksida i glas och kännetecknas av sin läckra design. Vidare kan enheten ståta med IP68-certifiering, vilket innebär att den är helt dammtät och tål vistelser i vatten på 4 meters djup i 30 minuter.

Super Retina XDR-touchskärm

iPhone 11 Pro Maxs 6,5" stora Super Retina XDR-pekskärm erbjuder perfekta tittarupplevelser. Skärmen har en upplösning på 2688 x 1242 pixlar och är gjord med OLED-teknik, en teknik känd för sin förmåga att återge livfulla färger och djupa svärta, dessa funktioner förstärks ytterligare av High Dynamic Range (HDR)-teknik för ännu bättre kvalitet. Tack vare True Tone-tekniken anpassar sig vita toner till miljön så att de blir så realistiska som möjligt. med en imponerande ljusstyrka på upp till 1200 nits, matchande modern och exklusiva TV-apparater.

Trippelkamera

Den helt nya trippelkamerauppsättningen säkerställer att dina bilder alltid ser professionella ut. Kamerauppsättningen består av tre sensorer (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto), och alla har 12 MP upplösning. Ultravidvinkelsensorn har en bländare på f / 2,4 och ett synfält på 120 grader. Vidvinkelsensorn har en bländare på f / 1,8, medan teleobjektivet har en bländare på f / 2,0, samt 10x digital zoom och möjlighet att zooma in och ut 2x. För att säkerställa att du alltid får fokuserade bilder använder kamerorna dubbel optisk bildstabilisering, och dessutom får du tillgång till en rad funktioner som gör att du kan ta perfekta porträttbilder. Du kan sudda bokeh-effektbakgrunder och använda avancerad djupkontroll och porträttljusfunktioner där du har sex olika effekter att välja mellan. Om ljusförhållandena är dåliga kan du alltid lita på nattläget och True Tone-blixten. Videoinspelning kan göras i 4K UHD-upplösning och med 60 bilder per sekund.

Frontkamera

Framtill hittar du en 12 MP TrueDepth selfiekamera med f/2.2 bländare integrerad i skärmskåran. På samma sätt som trippelkameran på baksidan kan du ta bilder med bokeh-effekt, djupkontroll och porträttljusläge samt ta bilder i 4K UHD-kvalitet. Inspelningarna kan göras i slow motion, och med det är det bara att göra sig redo att dela dina roliga "slofies" med världen (kan filmas i 1080p HD-upplösning och 120 bilder per sekund)!

Prestanda

A13 Bionic-processorn från Apple ger solida prestanda för krävande processer och spel, men är också strömsnål tack vare 7 nm produktionsmetoden.

iOS 13

I samband med lanseringen av iPhone 11 Pro Max kommer Apple även att släppa den 13:e upplagan av iOS. Operativsystemet är designat för att ge maximal komfort för dagligt bruk och kommer med ett systemomfattande mörkt läge, sofistikerad bildapp och separata säkerhetsfunktioner som förbättrar integriteten. Du kommer också att kunna ha kul med Memoji, en rolig app som låter dig utveckla en avatar eller memoji som speglar dig och din personlighet.

Snabbfakta

 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.

Identifikation

EAN 0190199382275
Tillverkarens artikelnummer 45962
3

3/3

För en månad sedan

Jag är inte nöjd med den mobiltelefoner