Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite

Fri frakt
-10%
11248 kr
Rekommenderat pris: 12490 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Mobilhörnan

Bevaka produktens pris

Apple iPhone 12 Pro


Ett sjumilasprång.

5G blir proffs. A14 Bionic dundrar förbi alla andra smartphone‑chip. Proffskamerasystemet tar fotogra­fering i svagt ljus till nästa nivå – klivet är ännu större för iPhone 12 Pro Max. Och Ceramic Shield ger fyra gånger bättre skydd om du tappar din iPhone i marken. Låt oss ta en närmare titt på vad den kan göra.


Ultrasnabbt trådlöst. Säg hej till 5G.

5G förvandlar iPhone helt med snabbare trådlösa hastigheter samt bättre prestanda på hårt belastade nätverk. Nu kan du ladda ner enorma filer när du är på språng eller streama HDR-filmer i hög kvalitet. Utan. Att. Behöva. Vänta. Eftersom iPhone dessutom har fler 5G-band än någon annan smart­phone får du 5G på fler platser. Och den här hastigheten ger otroliga möjligheter för framtidens appar.


Vårt förra chip är det enda som varit i närheten.

A14 Bionic är branschens första chip på 5 nanometer, med avancerade komponenter som bokstavligen bara är några atomer breda. 40 procent fler transistorer ger högre hastighet och sam­tidigt större effek­tivitet för längre batteritid. Med en ny bildsignal­processor kan du göra Dolby Vision-inspelningar. Något som inte ens professionella filmkameror klarar av, för att inte tala om andra telefoner.


LiDAR-teknik. Skannar av ytan på Mars. Och nu ditt vardagsrum.

Nasa använder LiDAR-teknik till nästa Marslandning. iPhone 12 Pro använder LiDAR-tekniken för att mäta hur lång tid det tar för ljuset att reflektera tillbaka från föremål. På så sätt kan den skapa en djupkarta baserad på utrymmet du befinner dig i. Eftersom den är så extremt snabb och exakt kan AR-appar nu förvandla ett rum till en realistisk regnskog eller visa hur dina nya sneakers kommer att passa.


Nattläge i helt ny dager.

Nu har både vidvinkel- och ultravidvinkelkameran nattläge. Det innebär att de är bättre än någonsin på att ta fantastiska bilder i svagt ljus. Med LiDAR kan du ta porträtt i nattläge. Och vidvinkelkameran släpper in 27 procent mer ljus för större detaljrikedom och skarpare fokus, både dag och natt.


Porträtt som träder fram ur mörkret.

Porträtt i nattläge på vidvinkelkameran ger dig klara färger, men också en snygg bokeh-effekt som lyfter fram upplysta byggnader och gatlampor – allt bakgrundsljus.


Redan med en liten ljuskälla kan LiDAR och A14 Bionic rendera alla mönster och strukturer i förgrunden tillsammans med realistiska färger i hela

rummet.


Deep Fusion slår på i miljöer med dålig belysning. För att få fram enastående detaljer i förstoringsglaset, på kvinnan och väggen analyserar Neural Engine mängder av exponeringar, pixel för pixel.


Finlir med porträttläge.

Maskininlärningen på iPhone 12 Pro är ännu bättre på att skilja ut personer och saker från bakgrunden. Och med kreativa kontrollfunktioner kan du justera både oskärpan i bakgrunden och ljuset i ansiktet.


Den första kameran någonsin som spelar in i Dolby Vision.

iPhone 12 Pro tar ett språng från 8-bitars till 10-bitars HDR-inspelning. Med 700 miljoner färger blir videon betydligt mer verklighets­trogen. Sedan blir det ännu bättre: inspelning i Dolby Vision, formatet som används av filmstudior. Du kan till och med redigera Dolby Vision-video och använda AirPlay för att se hela skillnaden på stor skärm.


Upplagt för en bra film varje kväll.

Vidvinkelkamerans större sensor tar fram betydligt fler detaljer ur skuggorna. Och för första gången kan du nu filma uppsnabbad video i nattläget med stativ och fånga scener med dramatisk rörelse. Så nu kan till och med dina videor ta nattskiftet.


Det är aldrig för sent för en selfie i Nattläge.

Nu har även skärmkameran nattläge. Så att ditt favoritmotiv blir lika detaljrikt i svagt ljus och får naturliga färger. Skärm­kameran har nu även Deep Fusion, Smart HDR 3 och Dolby Vision-inspelning. Så nu kan du visa din bästa sida i alla ljus.


Bäst täckning över hela världen.

iPhone 12 Pro har upp till 20 5G-band och upp till 32 LTE-band – fler än någon annan smart­phone – vilket ger världens mest omfattande täckning.


Dubbla lagringsutrymmet.

iPhone 12 Pro har minst 128 GB lagring, alltså minst dubbelt så mycket utrymme för bilder, videor och annat.


Fler bilder, mindre fördröjning.

Är du snabb med kameran? iPhone anpassar sig väldigt smart och skyndar på bildbehandlingen så att du kan hänga med när det händer.0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .