Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold
13855 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

Krossar alla glas
Ceramic Shield. Tål mer än alla smart­phone-glas.
Ultrasnabbt trådlöst - säg hej till 5G
5G förvandlar iPhone helt med snabbare trådlösa hastigheter samt bättre prestanda på hårt belastade nätverk. Nu kan du ladda ner enorma filer när du är på språng eller streama HDR-filmer i hög kvalitet. Utan. Att. Behöva. Vänta. Eftersom iPhone dessutom har fler 5G-band än någon annan smart­phone får du 5G på fler platser. Och den här hastigheten ger otroliga möjligheter för framtidens appar.
A14 Bionic - Apples förra chip är det enda som varit i närheten
A14 Bionic är branschens första chip på 5 nanometer, med avancerade komponenter som bokstavligen bara är några atomer breda. 40 procent fler transistorer ger högre hastighet och sam­tidigt större effek­tivitet för längre batteritid. Med en ny bildsignal­processor kan du göra Dolby Vision-inspelningar. Något som inte ens professionella filmkameror klarar av, för att inte tala om andra telefoner.
LiDAR-teknik - skannar av ytan på Mars, och nu ditt vardagsrum
Nasa använder LiDAR-teknik till nästa Marslandning. iPhone 12 Pro Max använder LiDAR-tekniken för att mäta hur lång tid det tar för ljuset att reflektera tillbaka från föremål. På så sätt kan den skapa en djupkarta baserad på utrymmet du befinner dig i. Eftersom den är så extremt snabb och exakt kan AR-appar nu förvandla ett rum till en realistisk regnskog eller visa hur dina nya sneakers kommer att passa.
Proffskamerasystem - nattläge i helt ny dager
Nu har både vidvinkel- och ultravidvinkelkameran nattläge. Det innebär att de är bättre än någonsin på att ta fantastiska bilder i svagt ljus. Med LiDAR kan du ta porträtt i nattläge. Och vidvinkelkameran släpper in 27 procent mer ljus för större detaljrikedom och skarpare fokus, både dag och natt.
iPhone 12 Pro Max - Camerus Maximus
Apples största iPhone har ett maxat proffskamerasystem. Tack vare en 47 procent större sensor och större pixlar ökar mängden ljus som släpps in på vidvinkelkameran drastiskt. Det nya OIS-systemet stabiliserar sensorn istället för objektivet. På så sätt blir dina bilder stadiga, även när din hand inte är det. Och du kan zooma in närmare i porträtt med den nya 65 mm-tele­kameran.
Porträtt som träder fram ur mörkret
Porträtt i nattläge på vidvinkelkameran ger dig klara färger, men också en snygg bokeh-effekt som lyfter fram upplysta byggnader och gatlampor - allt bakgrundsljus. Redan med en liten ljuskälla kan LiDAR och A14 Bionic rendera alla mönster och strukturer i förgrunden tillsammans med realistiska färger i hela rummet. Deep Fusionslår på i miljöer med dålig belysning. För att få fram enastående detaljer i förstoringsglaset, på kvinnan och väggen analyserar Neural Engine mängder av exponeringar, pixel för pixel.
Artificiell intelligens med öga för detaljer
Smart HDR 3förfinar auto­matiskt högdagrar, skuggor och konturer. Till och med mitt på dagen kan du se detaljer i hennes ansikte och skuggor i hela skalan till djupaste svart. Smart HDR 3 fångar den gyllene timmen och plockar fram klippornas strukturer, sam­tidigt som himlens subtila blå nyanser förblir verklighetstrogna. Smart HDR 3 justerar vitbalansen och havsskummet behåller sin form och definition, trots all rörelse. Smart HDR 3 använder inte bara maskin­inlärning för att känna igen ansikten. Den kan också känna igen omgivningar och lyfta fram sprickor i marken och kullens grova textur utan att du får mer brus i himlen.
Fotografera med iPhone 12 Pro Max
2,5× optisk zoompå 65 mm-tele­kameran gör att du kan se alla detaljer på nära håll utan att stå alldeles intill motivet. Större pixlarpå vidvinkelkameran lyfter fram komplicerade mönster, subtila texturer och otroliga detaljer i hela bilden - även när ljuset är svagare. Färgerna är otroligt verklighetstrogna i nästan alla ljusförhållanden, till exempel de genomskinliga röda tonerna i hennes klänning och de mättade neonnyanserna i bakgrunden.
Apple ProRAW - absurda mängder kreativ kontroll
ProRAW innehåller den sedvanliga RAW-informationen tillsammans med data från Apples bildprocess. Det ger dig ett försprång i redi­geringen eftersom brusreducering och exponerings­justeringar från flera bilder redan finns på plats. På så sätt får du mer tid att finlira med färg och vitbalans.
Den första kameran någonsin som spelar in i Dolby Vision
iPhone 12 Pro Max tar ett språng från 8-bitars till 10-bitars HDR-inspelning. Med 700 miljoner färger blir videon betydligt mer verklighets­trogen. Sedan blir det ännu bättre: inspelning i Dolby Vision, formatet som används av filmstudior. Du kan till och med redigera Dolby Vision-video och använda AirPlay för att se hela skillnaden på stor skärm.
Upplagt för en bra film varje kväll
Vidvinkelkamerans större sensor tar fram betydligt fler detaljer ur skuggorna. Och för första gången kan du nu filma uppsnabbad video i nattläget med stativ och fånga scener med dramatisk rörelse. Så nu kan till och med dina videor ta nattskiftet.
TrueDepth-kamera - det är aldrig för sent för en selfie i Nattläge
Nu har även skärmkameran nattläge. Så att ditt favoritmotiv blir lika detaljrikt i svagt ljus och får naturliga färger. Skärm­kameran har nu även Deep Fusion, Smart HDR 3 och Dolby Vision-inspelning. Så nu kan du visa din bästa sida i alla ljus.
Super Retina XDR-skärm - en ocean av pixlar
Hur gör man Apples ljusstarkaste skärm ännu bättre? Man gör den större. En ny design med plana kanter och Apples egen, flexibla OLED har gjort det möjligt att ta skärmens fantastiska färg, ljusstyrka och kontrast ända ut till kanten.
iOS 14 - går rakt på sak, rätt sak
iOS 14 är fullpackat med genvägar som ger dig precis vad du vill ha i precis rätt tid. Med appklipp kan du använda en liten del av en app för att snabbt betala parkeringen, beställa hämtmat eller liknande saker. Widgetar har fått ny design för att ge dig all information du vill ha med ett ögonkast, direkt på hem­skärmen. Fastnålade konversationer i Meddelan­den gör att de personer du talar mest med finns överst i listan.
Inbyggd integritet
iPhone är utformad för att skydda din information. Data från Face ID lämnar inte din iPhone och sparas aldrig i iCloud eller någon annanstans. iOS visar hur en app hanterar din integritet innan du laddar ner den. När du använder Apple Pay får den du handlar av aldrig reda på ditt kortnummer. Listan kan göras lång.
Minskningen av koldioxidutsläpp motsvarar 450 000 färre bilar på vägarna under ett år
Apple tar bort strömadaptern och EarPods, som ofta ligger oanvända, men inkluderar en snabbladdande usb‑c till Lightning-kabel som de flesta behöver. Och Apple gör det på samtliga modeller av iPhone. På så sätt kan Apple göra förpackningarna mindre och få plats med fler lådor per leverans vilket totalt sett innebär färre leveranser. Apple ser även till att dessa tillverkare övergår till förnybar energi. Tillsammans leder detta till över två miljoner ton minskade koldioxidutsläpp varje år.
Fler bilder, mindre fördröjning
Är du snabb med kameran? iPhone anpassar sig väldigt smart och skyndar på bildbehandlingen så att du kan hänga med när det händer.
Spatial ljuduppspelning med Dolby Atmos
Ljudet förflyttas i rummet runt omkring dig och det känns som om du är mitt i filmen.
Två nummer på en telefon
Dubbla sim-kort med eSIM gör att du kan ha ett privat telefonnummer och ett jobbnummer på samma iPhone.
Återvunna sällsynta jordartsmetaller i magneterna
iPhone 12 Pro Max har 100 procent återvunna sällsynta jordartsmetaller i alla magneter, även i MagSafe-tillbehören.

5.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .