Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 512GB - Silver

Fri frakt
-8%
16289 kr
Rekommenderat pris: 17790 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Phoneia AB

Bevaka produktens pris

Artikel: Helt ny oöppnad iPhone 12 Pro Max 512gb obruten förpackning:


Med den nya iPhone 12 Pro har Apple tagit några steg bakåt, men samtidigt några steg framåt, med designen. Utseendet på telefonen påminner mycket om iPhone 5, men höljet är tillverkat av rostfritt stål och så kallad Ceramic Shield-glas, som enligt Apple är det tåligaste smartphoneglaset på marknaden. Du får också internlagring på 512 GB och tredubbla kameralinser. • 2532×1170 upplöst OLED 6-tums skärm
 • Tre kameror med 12.0 Mp upplösning
 • Tål vatten och damm (IP 68)
 • 512 GB inbyggt lagringsutrymme
 • Dual SIM stöd så att du kan ha olika nummer privat och på jobbet
 • Lanserades 2020

iPhone 12 Pro är IP68-klassad, vilket innebär att den tål att stå emot vatten, stänk och damm. Den ska tåla ett maxdjup på 2 meter i upp till 30 minuter. Så om du skulle råka trilla ner i vattnet med telefonen i fickan kan du pusta ut. Utöver det så har iPhone 12 Pro det tåligaste glaset på en iPhone hittills kombinerat med ett hölje i rostfritt stål och glas som kommer tåla mer än tidigare.

På framsidan har du en 12-megapixelkamera med ett förbättrat porträttläge för extra krispiga selfies. Främre kameran kan även filma i 4K upp till 60 bilder per sekund. Kameran används även till Face ID, som läser av ditt ansikte så att ingen annan än du har tillgång till telefonen eller dina konton. Face ID används även för att betala säkert med Apple Pay eller köp du gör i App-Store.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .