Tillbaka till toppen
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB

1 / 5

Apple iPhone 13 Pro 128GB

12 289 kr
Utforska världen med smartphonen iPhone 13 Pro. Telefonen har en trippelkamera 12Mpx med en ultravidvinkel-, vidvinkel- och en fototelesensorer, med branschledande IP68-vattentäthet skyddas telefonen mot regn och vatten. Bionic -processorn A15 erbj
Läs mer

Utforska världen med smartphonen iPhone 13 Pro. Telefonen har en trippelkamera 12Mpx med en ultravidvinkel-, vidvinkel- och en fototelesensorer, med branschledande IP68-vattentäthet skyddas telefonen mot regn och vatten. Bionic -processorn A15 erbjuder enastående prestanda och en strömförbrukning som är väl balanserad och 5G-dataanslutning.


Fantastisk hållbarhet tillsammans med en klassisk design

iPhone Pro 13 kommer med en elegant klassisk design med en baksida av glas och aluminiumram. Apple har samarbetat med Corning och utvecklat pekskärmen en ledande glasteknik- möt CeramicShield med flera kristaller nanokeramiska i glaset. IPhone har en IP68- klassificering vilket betyder vattenbeständig och kan vara under vattenytan i ungefär en halvtimme vid 6m djup.


Super Retina XDR-skärm

Hela skärmen är Super Retina XDROLED- pekskärmen och den ger dig mer plats för allt innehåll, det gör också att telefonen är lätt att hantera. 1170 × 2532 pixelupplösning tillsammans med 460ppi ger mer finess i alla detaljer och HDR- och True Tone-tekniken erbjuder dig massa färger. Ljusstyrkan når 1000nits vid daglig användning och 1200nits för HDR-innehåll, det betyder att man kan se sitt innehåll även i solen. Uppdateringsfrekvensen på 120Hz gör så att man kan njuta av skarpare video och spel.


Kraftfull processor

A15 Bionic-processorn innehåller en 6 -kärnig CPU med 4 effektivitet- och 2 prestandaskärnor och multimedia upplevelse och en 16 -kärnig neuralmotor och en 4 -kärnig grafikprocessorenhet för en hisnande spelupplevelse. Den kraftfulla hårdvaran är väldigt energieffektiv med hjälp av 5nm tillverkningsprocess.


Dubbelkamerasystem med ultrabreda kameror

iPhone Pro 13 kommer med ett enastående trippel kamerasystem tillsammans som har en UltraWide kamera vilket betyder att man kan ta videor och 4K -bilder för fyra gånger scen mer, funktionen passar utmärkt när man vill ta bilder av grupper, landskap, actionbilder och stora interiörer. Sensorn som är ultrabred fångar upp detaljer i områdena som är mörka på bilderna och det fungerar som en makrokamera också. 12 Mpx vidvinkelkameran, den andra hjälper dig skapa vackra upplysta foton i svaga ljus med nattläger och LIDAR-skannern. Den nya sensor-shift har en gudomlig bild stabilisering för skärpta bilder även om dina händer är skakiga. För naturlig bokeh kan man använda porträttläge som innehåller 6 effekter, den kommer med ett flertal belysningskontroller för enastående resultat. Teleobjektivet ger optisk zoom 3x.


Filmläge för professionell video

När du försöker spela in en video kan du utnuttja nya läget och automatiskt ändra fokuset från en sak till en annan, vilket bildar djupeffekter och fokusövergångar smidigt. Det kommer också ett motiv som är nytt i bild, den flyttar också fokus. Med Iphone:s underbara bearbetningsmöjligheter kan man justera bilder direkt efter att man tagit dem. Tekniken låter en skapa ett mer professionellt content med din iPhone.


TrueDepth-kamera på framsidan

Framåtvända 12 Mpx TrueDepth -kameran låter en ta fantastiska gruppbilder och snygga selfies fulla med levande färger. Man kan också ta en selfie, högkvalitativ selfie , en slow-motion med denna frontkamera.


Nästa generationens Smart HDR 4

Ta skarpa, enastående bilder tillsammans med Smart HDR4 som består av maskininlärning som maximerar potentialen för alla bilder, samt justerar ljusstyrkan, färgerna och vitbalansen. Under alla förhållanden kommer du få vackra bilder och videos med fina hudtoner och texturer.


iOS 15

iPhone PRO 13 har en också en ännu bättre iOS 15. Tack vare SharePlay kan man prata via FaceTime samtidigt som man tittar på film eller TV, delar din skärm eller lyssnar på musik. Grid-vyn kommer visa människor på FaceTime som brickor för att kunna ge en bättre gruppkonversationer. Meddelande-funktionen är nydesignad och visar nu större foton på dina kontakter och applikoner så du enklare kan identifiera dem.


Fler funktioner:

-128 GB intern lagring

- Dual SIM aktiverar du med ett fysiskt nano-SIM eller virtuellt eSIM

- Säkrare Face ID

- Supersnabbt Wi-Fi6, Bluetooth5.0 och NFC-parning med hjälp av ett knapptryck

- MagSafe är en trådlös påladdning upp till 15W

- Qi trådlösa laddning laddar upp till 7,5W


Förpackningen innehåller:

- iPhone 13 Pro

- USB-C till Lightning-kabel

- Dokumentation

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner