Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite EU
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite EU
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite EU
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite EU

1 / 4

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite EU

13 590 kr
iPhone 13 Pro Max har fått en helt ny design, inuti och utanpå. Med en helt ny Super Retina XDR-skärm med ProMotion och adaptiv uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz, som gör skärmen snabbare och smidigare. Proffskamerasystemet tar ett större kliv
Läs mer

iPhone 13 Pro Max har fått en helt ny design, inuti och utanpå. Med en helt ny Super Retina XDR-skärm med ProMotion och adaptiv uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz, som gör skärmen snabbare och smidigare. Proffskamerasystemet tar ett större kliv framåt än någonsin tidigare med nya tele-, vidvinkel- och ultravidvinkelkameror som bidrar till fantastiska bilder och videor. Till grund för detta ligger den oöverträffade prestandan hos A15 Bionic. Med den här tekniken kan man ta bättre och mer imponerande bilder tack vare bland annat makrofoto med den nya ultravidvinkelkameran och upp till 2,2 gånger bättre resultat vid fotografering i svagt ljus med den nya vidvinkelkameran. Med fotografiska stilar och andra nya funktioner för beräkningsfotografering kan användaren skapa mer personliga bilder i Kamera-appen. Videofunktionen tar ett enormt kliv framåt med cinematiskt läge som öppnar för vackra övergångar i skärpedjup, makrovideo, uppsnabbad video, slow motion och ännu bättre resultat vid inspelning i svagt ljus. iPhone 13 Pro Max kan användas för kompletta, komplicerade arbetsflöden i Dolby Vision och erbjuder ProRes-video. iPhone 13 Pro Max har också fler 5G-band för bättre täckning, dramatiskt förbättrad batteritid och framsida i Ceramic Shield.

Pro - rakt igenom
Ett kamerasystem med mycket mer kraft. En skärm så följsam att varje tryck och svep känns som en ny upplevelse. Extremt tålig. Och ett stort språng för batteritiden. Apples proffskamerasystem får den största uppgraderingen någonsin. Med hårdvara på en ny nivå som fångar så många fler detaljer. Super­intelligent mjukvara för nya foto- och filmtekniker. Och ett hisnande snabbt chip som gör alltihop möjligt. Det här förändrar hur du filmar och fotograferar.

Hoppla - makrofoto kommer till iPhone
Tack vare ett helt nytt objektiv och ett kraftfullt autofokus­­system kan den nya ultravidvinkelkameran fokusera på bara 2 centimeters avstånd - och göra minsta detalj storslagen. Förvandla ett löv till abstrakt konst. Fånga håren på en fjärilslarv. Förstora en daggdroppe. Det vackra i det lilla väntar på att upptäckas.

Makrovideo, någon
Makrofoton är bara början. Du kan också spela in makrovideo - i slowmotion eller uppsnabbat. Förbered dig på att bli förtrollad.

Här kommer natten
iPhone 13 Pro Max är gjord för svagt ljus. Vidvinkelkameran har en större bländaröppning och Apples största sensor någonsin - och LiDAR-tekniken ger fantastiska porträtt i nattläge. Även ultravidvinkelkameran har större bländaröppning, men också snabbare sensor och en ny funktion för autofokus. Och tele­kameran har nu nattläge.

Byt fokus, skapa drama - det här är cinematiskt läge
Nu kan iPhone filma med kort skärpedjup och auto­matiskt skifta fokus mellan olika motiv i bilden på ett elegant sätt. Cinematiskt läge förutser när ett nytt motiv är på väg in i bild och flyttar då fokus till det, vilket skapar nya möjligheter för kreativt berättande. Du kan också flytta fokus och justera oskärpan efter att du har filmat klart. Det blir spännande att se vad du kan göra med detta.

Nu kommer fotografiska stilar
Fotografiska stilar ställer in färgton och värme precis som du vill ha dem i dina bilder. Men till skillnad från filter bevarar de den naturliga färgen på himlen och hudtonen. Välj en av Apples egna förinställningar - mättad, rik kontrast, varm eller kall - och finjustera den om du vill. Skapa din egen stil och få precis det utseende du gillar varje gång.

Filma det, klipp det, skicka det - allt i ProRes
ProRes ger mycket verklighetstrogna färger och låg komprimeringsgrad, så att du kan spela in, redigera och leverera sändnings­färdigt material i farten. Du kan nu slutföra projekt i ProRes helt och hållet på din iPhone. Eller enkelt överföra ProRes-videor från iPhone till Final Cut Pro på en Mac. Den första smartphone som erbjuder ett komplett proffsflöde från början till slut, med möjlighet att spela in och redigera i ProRes eller Dolby Vision.

Tonvis med teknik bakom varje bild - Smart HDR 4 optimerar varje del av motivet
Smart HDR 4 utnyttjar den kraftfulla maskin­inlärningen i Neural Engine och kan nu göra unika justeringar för flera olika personer i en scen. Apples mjukvara och bildsignal­processor ställer auto­matiskt in kontrast, ljus och hudton unikt för varje enskild person. Så att alla kommer till sin fulla rätt.

Deep Fusion analyserar varje pixel från flera olika exponeringar
När du tar bilder i medelstarkt till svagt ljus aktiveras Deep Fusion. Med hjälp av Neural Engine analyserar den flera exponeringar pixel för pixel och fogar samman de bästa bitarna till den slutliga bilden. Det tar fram häpnadsväckande detaljer genom att lyfta fram även mycket subtila texturer i dina bilder.

Inte konstigt att dina selfies blir så bra
A15 Bionic och TrueDepth-kameran ligger också till grund för Face ID, den säkraste ansiktsidentifieringen i en smartphone.

Ren, rå, kraft
A15 Bionic är världens snabbaste chip i en smartphone.

Helt ny femkärnig grafik­processor
Ger upp till 50 procent snabbare grafik än något annat smartphonechip.

Nya prestanda­kärnor och effek­tivitets­kärnor i processorn
Klarar komplexa uppgifter och sparar på batteriet.

Supersnabb Neural Engine
Utför upp till 15,8 biljoner beräkningar per sekund, vilket möjliggör funktioner som cinematiskt läge och Smart HDR 4.

Den avancerade bildsignal­­processorn
Tar brusreducering och tonmappning till en helt ny nivå.

Secure Enclave
Skyddar personlig information som dina Face ID-data, dina kontakter med mera.

Databearbetning på enheten
Ser till att sådant som dina frågor till Siri och ditt sätt att använda livetext förblir privat.

5G på iPhone - en annan nivå
Världen går snabbt över till 5G. Streama, ladda ner ... ja, allt går så mycket snabbare. 5G är till och med tillräckligt snabbt för att spela med flera personer sam­tidigt, dela AR-videor och mycket mer. Med Smart Data sparar iPhone auto­matiskt på kraft när du inte behöver så hög hastighet.

Behåll kontakten och skärpan
Med iOS 15 kan du fortsätta samtalet i FaceTime medan du delar filmer, musik eller vad som nu finns på din skärm. Behåll ditt fokus genom att filtrera bort notiser som inte är relevanta för det du håller på med. Och interagera med text i bilder för att snabbt mejla, ringa, få vägbeskrivningar och annat.

Inbyggt integritetsskydd
iPhone hjälper dig att behålla kontrollen över din personliga information. Integritetsinfo hjälper dig till exempel att se hur appar använder dina data. Appar behöver ditt tillstånd för att spåra din aktivitet via andra företags appar eller webbplatser. Och det är bara början.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner