Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max

1 / 11

Apple iPhone 13 Pro Max

10 490 kr
6,7-tums OLED - display 120hz Dubbel-SIM (Nano + eSIM) 3 huvudkameror med upp till 12 megapixlar 5G iPhone 13 Pro Max smartphone är en ny höjdpunkt inom mobilteknik och har en perfekt designad formfaktor full av högteknologiska funkt
 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.
Läs mer
 • 6,7-tums OLED - display 120hz
 • Dubbel-SIM (Nano + eSIM)
 • 3 huvudkameror med upp till 12 megapixlar
 • 5G

iPhone 13 Pro Max smartphone är en ny höjdpunkt inom mobilteknik och har en perfekt designad formfaktor full av högteknologiska funktioner. Dra fördel av den stora 6,7-tums OLED-skärmen med 120 Hz uppdateringsfrekvens och ett 12 MP trippelkamerasystem med professionella funktioner, som filmiskt fotograferingsläge och avancerad ljusinspelning. A15 Bionic-chippet erbjuder imponerande prestanda och 5G-dataanslutning, samtidigt som den bibehåller en rimlig strömförbrukning tack vare en 5 nm tillverkningsprocess.

Klassisk design och fantastisk hållbarhet
iPhone 13 Pro Max kommer i en klassisk, elegant design med en aluminiumram och ett bakstycke i glas. För att ge ännu bättre hållbarhet för enhetens pekskärm har Apple arbetat nära med Corning för att utveckla ledande glasteknik. Säg hej till Ceramic Shield, som introducerar nanokeramiska kristaller i glas. iPhone har även IP68-certifiering, vilket innebär att den är spilltålig och kan till och med hålla andan under vattnet i upp till 30 minuter på 6 meters djup.

Super Retina XDR-skärm
Super Retina XDR OLED-pekskärmen sträcker sig från kant till kant och ger mer utrymme för ditt innehåll, samtidigt som det gör det enkelt att hålla telefonen i en hand. Skärmupplösningen på 2778 x 1284 pixlar med 458 ppi ger finess i varje detalj, och True Tone- och HDR-tekniker ger exakta färger. Den maximala ljusstyrkan är 1000 nits vid normal användning och 1200 nits för HDR-innehåll, så att du kan se allt tydligt även en solig dag. Tack vare uppdateringsfrekvensen på 120 Hz kan du nu njuta av en mer konsekvent kvalitet på medieinnehåll, vilket är särskilt roligt när du spelar spel, tittar på videor eller tittar på sociala medier.


Kraftig processor
A15 Bionic-chippet har en sexkärnig CPU med 2 prestandakärnor och 4 effektivitetskärnor, en ny fyrkärnig grafikprocessorenhet för en fantastisk spel- och multimediaupplevelse, och en ny 16-kärnig Neural Engine. Även om detta är en kraftfull hårdvara är den också mycket energieffektiv tack vare sin 5 nm produktionsprocess.

Trippelkamerasystem med vidvinkel- och ultravidvinkelkameror
iPhone 13 Pro Max kommer med ett fantastiskt trippelkamerasystem med en ultravidvinkelkamera som låter dig ta foton och 4K-videor utanför ramen för en fyrfaldig scenyta, en funktion som är perfekt för att ta bilder av landskap, grupper av människor, stora interiörer och actionbilder. Ultravidvinkelsensorn fångar nu fler detaljer i de mörka delarna av dina foton. Den andra vidvinkelkameran på 12 MP tar fantastiska bilder även i svagt ljus med ett nytt nattläge och LiDAR-skanner. Den har även optisk bildstabilisering med rörlig sensor för skarpa bilder, även när din hand inte är helt stadig. Porträttläge med sex effekter och skärpedjupsfunktion ger mer naturlig bokeh och kommer med fler ljuskontroller för fantastiska resultat varje gång. Teleobjektivet ger 3x optisk zoom.

Filmläge för professionella videor
När du spelar in video kan du dra nytta av det nya filmiska läget, automatiskt flytta fokus från ett motiv till ett annat, samt skapa mjuka djupeffekter och fokusövergångar. Den förväntar sig också att ett nytt motiv kommer in på scenen, och ändrar fokus när detta händer. Tack vare iPhones fantastiska bearbetningsmöjligheter kan du till och med justera materialet efter att du tagit det. Denna teknik låter dig skapa mer professionellt innehåll med din iPhone.

TrueDepth-kamera framför
Framtill har iPhone 13 Pro Max en 12 MP TrueDepth-kamera som låter dig ta fantastiska selfies och gruppfoton fulla av livfulla färger. Du kan till och med ta en slofie, en högkvalitativ slowmotion-selfie, med den här kameran.

Nästa generations Smart HDR 4
Få skarpa bilder med Smart HDR 4, som använder maskininlärning för att alltid maximera potentialen för varje bild, justera ljusstyrka, färger och vitbalans. Få vackra foton och videor i alla ljusförhållanden med perfekt fångade hudtoner och texturer.

iOS 15
iPhone 13 Pro Max har förbättrad iOS 15. Med SharePlay kan du fortsätta prata på FaceTime medan du tittar på tv-program och filmer, lyssnar på musik eller delar din skärm. Rutnätet i FaceTme visar de du pratar med i brickor av samma storlek för att ge bättre gruppkonversationer. Varningar har nu designats om och visar större kontaktbilder och appikoner, så att du lättare kan identifiera dem.

Snabbfakta

 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.

Identifikation

EAN 0194252697900
Tillverkarens artikelnummer 53084
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner