Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro
Apple iPhone 13 Pro

1 / 11

Apple iPhone 13 Pro

9 490 kr
6,1-tums OLED - 120hz skärm Dual-SIM (Nano + eSIM) 3 huvudkamera med upp till 12 megapixlar 5G Utforska världen genom linsen på din iPhone 13 Pro-smarttelefon. Den har ett professionellt 12 MP trippelkamerasystem med vidvinkel, ult
 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.
Läs mer
 • 6,1-tums OLED - 120hz skärm
 • Dual-SIM (Nano + eSIM)
 • 3 huvudkamera med upp till 12 megapixlar
 • 5G

  Utforska världen genom linsen på din iPhone 13 Pro-smarttelefon. Den har ett professionellt 12 MP trippelkamerasystem med vidvinkel, ultravidvinkel och teleobjektiv. Branschledande IP68-certifiering för vattentäthet skyddar din smartphone från vattenspill och regn. A15 Bionic-chippet erbjuder fantastisk prestanda, balanserad strömförbrukning och 5G-anslutning.

  Klassisk design och fantastisk hållbarhet
  iPhone 13 Pro kommer i en klassisk, elegant design med en aluminiumram och ett bakstycke i glas. För att ge ännu bättre hållbarhet för enhetens pekskärm har Apple arbetat nära med Corning för att utveckla ledande glasteknik. Säg hej till Ceramic Shield, som introducerar nanokeramiska kristaller i glas. iPhone har även IP68-certifiering, vilket innebär att den är spilltålig och kan till och med hålla andan under vattnet i upp till 30 minuter på 6 meters djup.

  Super Retina XDR-skärm
  Super Retina XDR OLED-pekskärmen sträcker sig från kant till kant och ger mer utrymme för ditt innehåll, samtidigt som det gör det enkelt att hålla telefonen i en hand. Skärmupplösningen på 2532 x 1170 pixlar med 460 ppi ger finess i varje detalj, och True Tone- och HDR-teknologier ger exakta färger. Den maximala ljusstyrkan är 1000 nits vid normal användning och 1200 nits för HDR-innehåll, så att du kan se allt tydligt även en solig dag. Tack vare uppdateringsfrekvensen på 120 Hz kan du nu njuta av en mer konsekvent kvalitet på medieinnehåll, vilket är särskilt roligt när du spelar spel, tittar på videor eller tittar på sociala medier.

  Kraftfull processor
  A15 Bionic-chippet har en sexkärnig CPU med 2 prestandakärnor och 4 effektivitetskärnor, en ny fyrkärnig grafikprocessorenhet för en fantastisk spel- och multimediaupplevelse, och en ny 16-kärnig Neural Engine. Även om detta är en kraftfull hårdvara är den också mycket energieffektiv tack vare sin 5 nm produktionsprocess.

  Trippelkamerasystem med vidvinkel- och ultravidvinkelkameror
  iPhone 13 Pro kommer med ett fantastiskt trippelkamerasystem med en ultravidvinkelkamera som låter dig ta foton och 4K-videor utanför ramen för en fyrfaldig scenyta, en funktion som är perfekt för att ta bilder av landskap, grupper av människor, stora interiörer och actionbilder. Ultravidvinkelsensorn fångar nu fler detaljer i de mörka delarna av dina foton. Den andra 12 MP vidvinkelkameran tar fantastiska bilder även i svagt ljus med ett nytt nattläge och LiDAR-skanner. Den har även optisk bildstabilisering med rörlig sensor för skarpa bilder, även när din hand inte är helt stadig. Porträttläge med sex effekter och skärpedjupsfunktion ger mer naturlig bokeh och kommer med fler ljuskontroller för fantastiska resultat varje gång. Teleobjektivet ger 3x optisk zoom.

  Filmläge för professionella videor
  När du spelar in video kan du dra nytta av det nya filmiska läget, automatiskt flytta fokus från ett motiv till ett annat, samt skapa mjuka djupeffekter och fokusövergångar. Den förväntar sig också att ett nytt motiv kommer in på scenen, och ändrar fokus när detta händer. Tack vare iPhones fantastiska bearbetningsmöjligheter kan du till och med justera materialet efter att du tagit det. Denna teknik låter dig skapa mer professionellt innehåll med din iPhone.

  TrueDepth-kamera framför
  Framtill har iPhone 13 Pro en 12 MP TrueDepth-kamera som låter dig ta fantastiska selfies och gruppfoton fulla av livfulla färger. Du kan till och med ta en slofie, en högkvalitativ slowmotion-selfie, med den här kameran.

  Nästa generations Smart HDR 4
  Få skarpa bilder med Smart HDR 4, som använder maskininlärning för att alltid maximera potentialen för varje bild, justera ljusstyrka, färger och vitbalans. Få vackra foton och videor i alla ljusförhållanden med perfekt fångade hudtoner och texturer.

  iOS 15
  iPhone 13 Pro har förbättrad iOS 15. Med SharePlay kan du fortsätta prata på FaceTime medan du tittar på tv-program och filmer, lyssnar på musik eller delar din skärm. Rutnätet i FaceTme visar de du pratar med i brickor av samma storlek för att ge bättre gruppkonversationer. Varningar har nu designats om och visar större kontaktbilder och appikoner, så att du lättare kan identifiera dem.

  Snabbfakta

  • 2 års garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 1-3 dagar leveranstid
  • Professionellt reparerat
  • Levereras utan laddare.

  Identifikation

  EAN 0194252716342
  Tillverkarens artikelnummer 53072
  0
  Bli den första att skriva en recension

  Det finns inga recensioner