Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple iPhone SE 64GB Vit
Apple iPhone SE 64GB Vit
Apple iPhone SE 64GB Vit

1 / 3

Apple iPhone SE 64GB Vit

4258 kr
Apple iPhone SE (2nd gen)Så mycket för så lite.iPhone SE har det mest kraftfulla chippet i den mest populära iPhone-storleken. Allt till ett överkomligt pris. Det kan vara precis vad du väntat på.En skön helhet.Levande 4,7-tums Retina
Läs mer

Apple iPhone SE (2nd gen)


Så mycket för så lite.

iPhone SE har det mest kraftfulla chippet i den mest populära iPhone-storleken. Allt till ett överkomligt pris. Det kan vara precis vad du väntat på.


En skön helhet.

Levande 4,7-tums Retina HD‑skärm. Smidig säkerhet med Touch ID. Vattentålig ner till 1 meters djup i 30 minuter.1 Allt i ett tunt och lätt format.


Hjärnan från iPhone 11 Pro. Kroppen från iPhone 8.

A13 Bionic är det snabbast chippet någonsin i en smartphone. Så är det bara. Allt går snabbt och smidigt – från att starta appar till att spela de senaste spelen och utforska nya sätt att använda förstärkt verklighet.


Säg omelett. Du är i porträttläge.

Det avancerade kamerasystemet med A13 Bionic har ett porträttläge som fokuserar på personen och gör bakgrunden effektfullt suddig – även när du tar en selfie.


Skärpedjup.

Med ett enkelt skjutreglage kan du göra bakgrunden precis så oskarp som du vill, antingen när du tar bilden eller i efterhand.


Porträttljus.

Välj mellan sex proffsiga studioeffekter och justera sedan ljusstyrkan så att personen framträder i bästa tänkbara ljus.


Släpp in ljuset. Och skuggorna. Och konturerna.

Smart HDR har nu blivit ännu bättre på att känna igen ett ansikte, och ljussätter det dessutom på ett smart sätt så att konturer och hudtoner ser mer naturliga ut. Den tar också fram subtila detaljer i högdagrar och i skuggor i bakgrunden. Så att alla delar av bilden ser fantastiska ut.


Tänk dig HD-video. Gånger fyra.

4K-video ger fyra gånger större detaljrikedom än HD. Och med QuickTake kan du sätta igång videoinspelning i fotoläget genom att bara hålla ner avtryckaren.


Hem, ljuva hemknapp.

Med Touch ID låser du upp din iPhone och loggar in i appar snabbt och säkert. Du kan också använda det för att betala med Apple Pay när du tar en kaffe, laddar ner en app eller köper nya sneakers på nätet. Allt utan att ta fram kreditkortet.


Inbyggd integritet

Allt vi gör är utformat för att ge dig kontroll över din information. Varje iMessage du skickar krypteras. Fingeravtrycksdata sparas lokalt på din iPhone, aldrig på Apples servrar eller i iCloud. Apple Pay delar inte ditt kreditkortsnummer med någon. Listan kan göras lång.


Överlever skvätt spill, stänk, dropp, och plask.

iPhone SE är vattentålig ner till 1 meters djup i 30 minuter. Den är inte rädd för lite kaffe, te eller läsk heller. Och damm? Inga bekymmer.


Batteritid nog för ett seriemaraton.

Det roliga tar aldrig slut. Med iPhone SE kan du se på video i upp till 13 timmar på en enda laddning. När du till slut behöver ladda den lägger du den bara på en trådlös laddningsplatta. Eller ansluter den till en 18 W-snabbladdningsadapter som laddar batteriet från noll till 50 procent på 30 minuter.


Förpackningen innehåller:

– iPhone SE

– USB-C till Lightning-kabel

Simkortsnål 

Observera att extra tillbehör, som laddningsadapter eller hörlurar, inte medföljer och måste köpas separat.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .