Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Guld
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Guld
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Guld
Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Guld

1 / 4

Apple MacBook Air 256GB M1, 8-core CPU, 7-core GPU Guld

11559 kr
MacBook Air 13 M1 2020 ger dig pålitlig prestanda och lång batteritid, tack vare det imponerande M1-chipet. Tack vare den fläktlösa designen kommer du inte att störas av onödigt brus medan du arbetar med din nästa design eller lyssnar på musik. Den
Läs mer

MacBook Air 13 M1 2020 ger dig pålitlig prestanda och lång batteritid, tack vare det imponerande M1-chipet. Tack vare den fläktlösa designen kommer du inte att störas av onödigt brus medan du arbetar med din nästa design eller lyssnar på musik. Den 13 tum stora Retina-skärmen levererar alltid fantastisk bild med livfulla färger och skarp text.

Chassi
MacBook Air kommer i ett elegant och solitt aluminiumchassi. Med en tjocklek på under 1,61 cm och vikt på endast 1,29 kg är MacBook Air som gjord för att användas på resande fot.

Apple M1 system-on-chip
Denna Macbook levereras med Apples specialdesignade Apple M1 system-on-chip med åttakärnig CPU och GPU, som är byggd på en revolutionerande 5nm-process som har gjort det möjligt att sätta in 16 miljarder transistorer för otrolig prestanda och energieffektivitet. Den har också Neural Engine-teknik och en enhetlig minnesarkitektur, så att varje del av cacheminnet kan nås via chipet direkt. Gör dig redo för blixtsnabb bild-/videobearbetning, rendering och fängslande spelupplevelser. Tack vare den fläktfria designen kan du njuta av tyst drift och längre batteritid.

Retina-skärm
Retina-skärmen på 13.3 tum har en vass IPS-panel med över fyra miljoner individuella pixlar. Med högre kontrast och vidare P3-färgskalor har skärmen utmärkt färgåtergivning och är perfekt för proffs som fotografer eller visual media-konstnärer. True Tone-teknologin justerar automatiskt färger och ljusstyrka efter omgivande ljus vilket gör att bilden alltid ser naturlig ut, och de supertunna skärmkanterna ger dig minimal distraktion.

Tangentbord och styrplatta
Magic tangentbordet har bakgrundsbelysta tangenter med förbättrad mekanism som säkrar jämn användning och ger tillförlitlig respons på varje knapptryck. En större Force Touch styrplatta stödjer tryckkänslighet, acceleratortryck, multitouchgester och Force-klick.

Touch ID-sensor
Touch ID-sensorn är integrerad i strömknappen intill tangentbordets övre högra hörn. Den känner igen ditt unika fingeravtryck och låter dig låsa upp din MacBook, och autentiserar säkra betalningar genom Apple Pay. Sensorn använder ett förbättrat T2 säkerhetschip för robust filkryptering, säker startprocess, smidigare SSD-lagringshantering och fler röststyrningsfunktioner.

Thunderbolt/USB 4.0
MacBook Air är utrustad med två vändbara Thunderbolt-portar med upp till 40 Gbps överföringshastighet, vilka agerar som multifunktionella kopplingar mellan MacBook och externa enheter. Portarna stödjer DisplayPort-videoutgång för att driva en extern 6K-skärm på 60 Hz eller två externa 4K DCI-skärmar på 60 Hz.

macOS Big Sur
Nästa generations macOS Big Sur är skapat för att göra användningen av din MacBook 2020 så enkel som möjligt samtidigt som du får full kontroll över dess potentional. Tack vare en mängd mindre förbättringar jämfört med äldre versioner av macOS får du ett bättre arbetsflöde i det redan utmärkta mac ekosystemet. Förbättringar i Safari och Notes hjälper dig i vardagen och förbättringar i Apple Music med Apple TV ger dig bättre underhållning efter ditt arbete.

Fler egenskaper
- 256 GB SSD-lagring
- 2x USB 4/Thunderbolt-port
- Supersnabbt WiFi-ax, Bluetooth 5
- 720p FaceTime HD-kamera med förbättrad Apple M1-bildprocess
- Upp till 18 timmars batteritid
- Stereohögtalare, trippla mikrofoner
- 3.5 mm miniuttag
- Omgivningsljussensor
- 30 W USB-C-strömkabel och USB-C-laddningskabel (2m) medföljer

- Svenskt / Finskt Tangentbord

0
Bli den första att skriva en recension