Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple MacBook Pro 13" 256GB, M1, Space Grey (2020)

1 / 1

Apple MacBook Pro 13" 256GB, M1, Space Grey (2020)

14489 kr
Rek pris. 14989 kr
Njut av en ny design med MacBook Pro 13 M1 2020. Det ikoniska chassit av bearbetad aluminium rymmer ett nytt Apple 1 chip som levererar överladdad prestanda för snabbare och smidigare drift. Konstnärer, ingenjörer, arkitekter - MacBook Pro hjälper
Läs mer

Njut av en ny design med MacBook Pro 13 M1 2020. Det ikoniska chassit av bearbetad aluminium rymmer ett nytt Apple 1 chip som levererar överladdad prestanda för snabbare och smidigare drift. Konstnärer, ingenjörer, arkitekter - MacBook Pro hjälper dem att förverkliga sina drömmar.


Design

Med en tjocklek på 1,5 cm och vikt på endast 1,4 kg är MacBook Pro 13 som gjord för att användas på resande fot. Den tunna, kompakta och lätta designen går dock inte ut över prestandan.


Touch Bar

Touch Bar-panelen ersätter traditionella funktionsknappar för en mer utvidgad funktionalitet. Den färgade OLED-panelen är touchkänslig och anpassar sig efter de program, appar eller media du använder och visar dig relevanta funktioner, kommandon och kontroller. Den ger dig praktiska genvägar, prediktiv text andra verktygen.


Apple M1 system-on-chip

Denna MacBook kommer med Apples specialdesignade Apple M1 system-on-chip med octa-core CPU och GPU. Det är byggt på en makalös 5nm process som tillåter 16 mijarder transistorer för en oslagbar prestanda och låg strömförbrukning. Den kommer med Neural Engine och en enhetlig minnesarkitektur så en enkel del av cacheminnet kan tillgås genom chippet genast. Gör dig redo för en blixtrande snabb bild och videohantering och en intensiv spelupplevelse. MacBook Pro kommer med en inbyggd fläkt så systemet kan bibehålla hög prestanda över längre perioder och samtidigt behålla en låg temperatur.


Skärm

Retina-skärmen på 13.3 tum har en vass IPS-panel med över fem miljoner pixlar. Med högre kontrast och vidare P3-färgskalor har skärmen utmärkt färgåtergivning och är perfekt för proffs som fotografer eller visual media-konstnärer. True Tone-teknologin justerar automatiskt färger och ljusstyrka efter omgivande ljus vilket gör att bilden alltid ser naturlig ut.


Tangentbord och styrplatta

Nya Magic tangentbordet har helt omarbetats för bättre funktion och tillförlitlighet. Det kommer med en ny mekanism med 1 mm tangentrörelse vilket ger dig en helt ny upplevelse. Force Touch styrplatta stödjer känsliga rörelser, snabba rörelser, multipla rörelser och Force tryck.


Touch ID-sensor

Touch ID-sensorn är integrerad i strömknappen intill datorns Touch Bar-panel. Den känner igen ditt unika fingeravtryck och låter dig låsa upp din MacBook Pro, och autentiserar säkra betalningar genom Apple Pay. Sensorn använder ett enSecure Enclave processor för robust filkryptering, säker startprocess, smidigare SSD-lagringshantering och fler röststyrningsfunktioner.


macOS Big Sur

Nästa generations macOS Big Sur gör din upplevelse med MacBook Pro 13 intuitiv och problemfri. Tack vare en mängd mindre förbättringar jämfört med tidigare version får du en rad förenklade och bättre upplevelser i det sedan tidigare väl fungerande mac ekosystemet. Förbättringar i t.ex. Safari och Notes hjälper dig i ditt dagliga arbete och förbättringar i Apple Music med Apple TV ger dig önnu bättre upplevelse utanför ditt arbete.


Thunderbolt

MacBook Pro är utrustad med två vändbara Thunderbolt/USB 4-portar med upp till 40 Gbps överföringshastighet, vilka agerar som multifunktionella kopplingar mellan MacBook och externa enheter. Portarna stödjer Native DisplayPort videoutgång för att driva en extern 6K-skärm på 60 Hz eller 2 externa 4K DCI-skärmar på 60 Hz.


Fler funktioner:

- 256 GB PCie SSD-lagring

- Supersnabb WiFi-ac, Bluetooth 5.0

- 720p FaceTime HD-kamera

- Upp till 10 timmars batteritid, 30 dagars standby

- Stereohögtalare, trippla mikrofoner

- 3.5 mm miniutgång

- Bakgrundsljussensor

- Inkluderad 61 W USB-C strömkabel och USB-C laddningskabel (2 m)

0
Bli den första att skriva en recension