Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple TV (4th generation) 32GB

(0)
Skriv en recension
-37%
Apple TV (4th generation) 32GB
Apple TV (4th generation) 32GB
1599 kr
Rekommenderat pris: 2549 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Framtiden för televisionen är här. Tv har en viktig roll i våra liv. Vi samlas runt våra stora skärmar för att se populära filmer och stora händelser. Ändå har upplevelsen på något sätt stannat i utvecklingen. Tills nu. Allt börjar med insikten att televisionens framtid ligger i apparna. Appar håller i snabb takt på att bli det nya sättet att se på tv. Därför har vi byggt en ny plattform kring den visionen – med ett nytt operativsystem, tvOS, och innovativa sätt att ansluta till skärmen. Det här är nya Apple TV. Det är hit televisionen är på väg.
Appar är framtiden för televisionen. På dina mobila enheter och datorer använder du redan appar för att komma åt alla möjliga typer av underhållning. Och det är precis dit som tv-tittandet också är på väg. Med appar kan du själv välja precis vad du vill titta på. Och när, och var. Med nya Apple TV och ett nytt kraftfullt tvOS skapar utvecklarna upplevelser som kommer att förändra dina förväntningar på televisionen. Och som kommer att göra din tv lika personlig som din iPhone eller iPad.


Med Apple-tv kan du kan förvänta dig massor av spännande spel och appar som förvandlar vardagsrummet till ett gym eller ett klassrum. Till och med sällskapsspel som blir en rolig upplevelse för hela familjen. Vi väntar med spänning på allt som utvecklarna kommer att hitta på. Sedan iPhone och iPad introducerades, har många av de stora innovationerna och senaste teknikerna kretsat kring skärmarna som vi har i fickan eller i handen. Nu är det dags att låta teknikutvecklingen ta hand om även de stora skärmarna och skapa en lika innovativ tv-upplevelse. Nya Apple TV och tvOS, det omgjorda gränssnittet och Apple TV Remote med Touch-yta sätter tv:n i fokus på ett helt nytt sätt.
Beröringskänsliga skärmar har förändrat vårt sätt att använda telefonen. Nu står fjärrkontrollen på tur. Bläddra, rulla, välj och navigera enkelt med tummen på Touch-ytan på nya Apple TV Remote.
Viktiga funktioner

1080p hd för otroligt hög videokvalitet
Dolby Digital Plus 7.1-surroundljud
A8-chip - Röstsökning med Siri Remote
Visa bilder och videor från iPhone och iPad på tv:n
HBO, Netflix , SVT och tusentals andra appar i App Store


Egenskaper

Kapacitet 32GB

Bluetooth 4.0

Beröringskänslig yta av glas på Apple TV Remote

1xRJ45-port 10/100Mbps

1xHDMI 1.4

1xUSB Typ C för service och support

HDMI ingång (kabel medföljer ej)

Dual band WiFi-ac

100 Mbit Ethernet LAN port

IR mottagare


Mått Apple TV(BxDxH): 98x98x35mm
Mått Apple TV Remote(BxDxH): 38x124x6,3mm

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.