Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver aluminium (vit sportband)

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver aluminium (vit sportband)
Tipsa en vän
5260 kr
fr 230 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-2 arbetsdagar

Säljs av telius

Mer från telius telius är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos telius, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Apple Watch Series 5 har en skärm som aldrig slocknar, så du behöver inte lyfta handleden för att se vad klockan är eller få annan information på urtavlan. Den inbyggda kompassen gör det enklare att hitta. Håll reda på din puls. Logga träningspass och aktivitet. Och du kan enkelt hålla kontakten med dina närmaste och få den info som är viktigast för dig, direkt på handleden.

De viktigaste funktionerna

 • GPS
 • Always-On Retina-skärm
 • 30 % större skärm²
 • Simtålig³
 • Appen EKG¹
 • Elektrisk och optisk hjärtsensor
 • Inbyggd kompass
 • Höjdmätare
 • Nödsamtal SOS⁴
 • Falldetektering
 • S5 SiP med upp till 2× snabbare 64-bitars dubbelkärnig processor²
 • watchOS 6 med aktivitetstrender, Cykelkoll, innovationer för hörselhälsan och App Store på handleden
 • Aluminiumboett

Retinaskärm
Se mätvärdena utan att behöva lyfta på handleden eller trycka på skärmen. Med Retina-skärmens funktion Always-On kan du nu ha bättre överblick över tid och dina kroppsfunktioner snabbt och enkelt. Klockan kan ha en uppdateringsfrekvens på upp till 60 Hz eller ner till 1 Hz för längre batteritid, och allt emellan, allt efter behov.

Missa inte någonting
Med Apple Watch kommer du inte att missa viktiga möten, evenemang eller aviseringar. Den ansluter dig till din kalender, kontakter och scheman för att ge en oavbruten översikt över ditt dagliga schema.

Håll kontrollen
Användningen av Watch Series 5 är väldigt intuitiv, navigeringen är helt flytande och väldigt lyhörd. När du inte använder pekskärmen ger den förbättrade digitala ratten på sidan haptisk feedback samtidigt som du fortfarande har tillgång till de användbara funktionerna från föregående serie.

Harmonisk samexistens
Som två sidor av ett mynt kompletterar högtalaren och mikrofonen varandra för att skapa ett djupgående mästerverk av ljud och röstupptagning. Högtalaren är placerad på motsatta sidor av Watch Series 5 och är 50% högre medan mikrofonen effektivt håller ekon och omgivande brus borta under telefonsamtal.

WatchOS 6
Det avancerade operativsystemet WatchOS 6 drar fördel av en kraftfullare 64-bitars Dual Core S5-processor. Klockan lagrar de 10 mest använda applikationerna i närminnet, vilket möjliggör direktstart när du behöver dem. Välj mellan förbättrade klockgränssnitt och njut av flytande animationer och användarvänligt kontrollgränssnitt.

Vägledning
Apple har integrerat en kompass i 5-serien så att du aldrig tappar. Den förbättrade Maps-appen kan nu berätta i vilken riktning du färdas och även latitud, longitud, lutning och höjd.

Egen träningscoach
Säg adjö till långvarig installation av din fitness-applikation, låt Watch Series 5 göra det åt dig. När du väl är igång så börjar den automatiskt övervaka dina framsteg, inklusive förbrända kalorier, hjärtfrekvens och om du föredrar friluftsliv följer den också vägen du tar tack vare GPS-anslutning.

Pulsmätare
En förbättrad andra generationens optiska pulsmätare ger dig information om din vila, promenad och träningspuls, allt tillgängligt på din skärm. För att förhindra en vanlig och ofta odiagnostiserad hjärtrytm samlar klockan in och sammanställer viktig information för ditt totala välbefinnande.

Falldetektering
Tack vare fördelarna med nästa generations accelerator och gyroskop kan Watch upptäcka när du faller och initiera ett samtal eller skicka ett meddelande med din plats till din nödkontakt. 5-serien använder nu internationella nödsamtal som finns tillgängliga i cirka 150 länder över hela världen.

Juridisk information

Utbudet kan variera. Fråga en säljare vilka modeller som är tillgängliga. Vissa armband säljs separat. Apple Watch Series 5 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 13 eller senare.

1 Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd för funktionen på apple.com/se/watches/feature-availability.
2 EKG-appen kommer med de senaste versionerna av iOS och watchOS på Apple Watch Series 4 eller senare. Information om kompatibilitet finns på apple.com/se/watch. EKG-appen är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år.
3 Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch som för iPhone. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Roaming är inte tillgängligt utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer.
4 Jämfört med Apple Watch Series 3.
5 ISO-standard 22810:2010. Passar för simning och andra aktiviteter på grunt vatten.
Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
6 Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) och Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har mobil uppkoppling som kan användas för nödsamtal. Du kan ringa nödsamtal även på en Apple Watch utan mobil uppkoppling om din iPhone är i närheten, eller om din Apple Watch är ansluten till
ett känt wifi-nätverk och du har aktiverat wifi-samtal.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1814 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 938 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 492 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 230 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »