ASUS Lyra MAP-AC2200 Router 3-pack

ASUS Lyra MAP-AC2200 Router 3-pack
Tipsa en vän
4099 kr
Ord. pris 4190 kr
fr 188 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-4 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Ger trådlös täckning i alla rum
 • Tre band och tre hubbar för urmärkt WiFi-täckning
 • Professionella säkerhetsfunktioner
 • Sköt konfigurering via ASUS Lyra-appen
 • Smarta antenner för stabil anslutning

Wi-Fi-systemet AC2200 med mesh-nätverk och tre band för hela hemmet – ger trådlös täckning i alla rum


• Nu slipper du döda zoner – vårt mesh-nätverk med tre band och tre hubbar ger utmärkt Wi-Fi-täckning i hemmets alla rum.
• Smarta antenner – tack vare den automatiska optimeringen av hubbanslutningen får du alltid snabbast möjliga uppkoppling.
• Smidig anslutning överallt – du har alltid bästa möjliga signal, oavsett var i huset du befinner dig.
• Professionella säkerhetsfunktioner – alla enheter i hemmanätverket skyddas med ASUS AiProtection.
• Du bestämmer – med ASUS Lyra-appen blir det enkelt att sköta konfigurationen utan dator, hantera nätverket och att få meddelanden om tekniska problem så fort som de uppstår.
• Family Overview – den här funktionen ger dig en överblick över hela familjens internet- och appanvändning. Du styr allt med mobilen.Heltäckande trådlöst nätverk
Nu slipper du döda zoner och svajiga uppkopplingar. ASUS Lyra ger dig supersnabb och tillförlitlig trådlös anslutning i alla rum. Det spelar ingen roll om du använder en smartphone, dator, spelkonsol eller pryl för det smarta hemmet – Lyra skapar smidiga, sömlösa och säkra anslutningar åt alla enheter i hela huset.


Wi-Fi som du kan lita på
Nu kan du få perfekt Wi-Fi-anslutning var du än befinner dig: i källaren, trädgården eller vardagsrummet. Wi-Fi-systemet ASUS Lyra för hela hemmet tillhandahåller supersnabb, tillförlitlig och säker anslutning via tre trådlösa hubbar. 
Den intelligenta tekniken möjliggör roaming i hela huset och du får automatiskt bästa möjliga signal i alla lägen.


Smidig anslutning överallt
ASUS Lyra har en intelligent anslutningsmetod som alltid ger bästa möjliga signal och byter sömlöst mellan hubbarna när du förflyttar dig från rum till rum.


Ett enklare Wi-Fi
Välj ASUS Lyra så får du ett enklare Wi-Fi. Med Lyra kan du skapa ett enda Wi-Fi-nätverk för hela hemmet. Nu slipper du fundera på vilket nätverk du ska ansluta till – Lyra gör hela jobbet åt dig. Luta dig bara tillbaka och njut av ditt trådlösa nätverk!


Flera band ger större kapacitet
ASUS Lyra har tre separata frekvensband som säkerställer att du alltid får bästa möjliga prestanda. Hubbarna använder ett band för kommunikation sinsemellan, medan de två andra banden är till för att ge dina andra enheter supersnabba anslutningar.


Smarta antenner ger stabil trådlös anslutning
Varje Lyra-hubb har fyra inbyggda smarta antenner. Om du lägger till en ny hubb i ett befintligt Lyra-nätverk görs först en automatisk kontroll av signalstyrkan och anslutningskvaliteten antennerna. Systemet väljer sedan de två bästa antennerna. Så länge det finns mer än en hubb i nätverket ansluter Lyra automatiskt till den hubb som har den starkaste signalen.


Bästa möjliga täckning från alla hubbar
Lyra har konstruerats med tre band och smarta antenner som optimerar anslutningen mellan hubbarna. Anledningen är att alla hubbar alltid ska få bästa möjliga signal för att kunna tillhandahålla en stabil anslutning. Även under tuffa förhållanden har den mest avlägsna Lyra-hubben bättre täckning än konkurrenternas hubbar.


Lyra passar alla hem
ASUS Lyra ger dig alltid full täckning, oavsett hur ditt hus eller lägenhet ser ut. Bassystemet består av tre hubbar, men det är enkelt att komplettera med fler hubbar om du vill utöka täckningen.
Vi rekommenderar att du placerar den primära Lyra-hubben i mitten av huset, så att det blir enklare att upprätta en direktanslutning mellan den och hubb 2 och 3. Antalet hopp minskar, vilket ger snabbare svarstider.


Professionell säkerhet för hemmanätverket
ASUS AiProtection, med teknik från Trend Micro™, är inbyggt i Lyra och ger ett heltäckande skydd för hela hemmanätverket. AiProtection skyddar alla anslutna enheter – inklusive smarta hushållsapparater (IoT) – mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter.


Ta en paus från nätet
Med funktionen Wi-Fi Pause kan du stänga ned internetuppkopplingen för en stund. Nu finns det inga ursäkter för att inte vara med på familjemyset!


Familjen i centrum
Använd ASUS Lyra för att hålla ett öga på familjens internetanvändning, styra åtkomsten till vissa program och sätta tidsbegränsningar för de olika familjemedlemmarna. Med våra avancerade föräldrakontroller kan du blockera mobilappar och spärra åtkomsten till vissa webbplatser utan att det påverkar resten av internettillgången.


Styr allt med en enda app
Du behöver ingen dator för att konfigurera, hantera och diagnostisera nätverket. Allt du behöver är ASUS Lyra-appen. Det är enkelt att komma igång: slå på Lyra-hubben och koppla upp den med ASUS Lyra-appen. Fyll i uppgifterna om Lyra-nätverket och klicka på anslutningsknappen. Det tar inte mer än en minut!


Lägg till fler Lyra-hubbar utan problem
Det är lätt att utöka nätverket med flera Lyra-hubbar. Följ bara anvisningarna på skärmen i ASUS Lyra-appen: Tryck på knappen för att lägga till en Lyra-enhet i det aktuella nätverket, välj ett nätverk och tilldela en plats. Klart!


Håll koll
Lyra-appen visar automatiskt statusuppdateringar och meddelanden om t.ex. anslutning av nya enheter, ovanlig inloggningsaktivitet eller nya uppdateringar.


Sätter säkerheten främst
Lyra ger ditt nätverk ett fullgott skydd i alla lägen. Via Lyra-appen får du meddelanden om när ett säkerhetshot har avvärjts eller när säkerhetsprogrammet har uppdaterats.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke ASUS
Wireless Network Ja
Data Link Layer Ethernet, FastEthernet, GigabitEthernet, IEEE802.11n, IEEE802.11ac, IEEE802.11b, IEEE802.11a, IEEE802.11g
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Asus Lyra är helt enkelt perfekt, om än dyr. Den har mycket bra prestanda. Så bra att jag i vårt hus med två våningar och en källare har full täckning med en satellit. Den andra sitter på vår altan och ger och WiFi i trädgården. Den tredje funderar jag på var jag ska placera.

Enkel att få igång. Och enkel att sköta via app.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 342 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 1427 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 745 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 395 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 188 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »