Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Beats Studio3 Wireless White
Beats Studio3 Wireless White

1 / 2

Beats Studio3 Wireless White

2995 kr
Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning).Betas Studio3 Wireless-hörlurarna ger en suverän lyssningsupplevelse med Beats Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) som aktivt filtrera
Läs mer

Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning).
Betas Studio3 Wireless-hörlurarna ger en suverän lyssningsupplevelse med Beats Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) som aktivt filtrerar bort bakgrundsljud och ljudkalibrerar i realtid för att bibehålla ljudets klarhet, bredd och balans. Nya bakgrundsljud filtreras bort kontinuerligt samtidigt som hörlurarna automatiskt anpassar sig i realtid och optimerar ljudet så att användaren får uppleva musiken precis så som den är avsedd.

Drivs av W1-chippet från Apple
Beats och Apple ändrar sättet att lyssna på musik med Apples W1-teknik i Beats Studio3 Wireless-hörlurarna. Det inbyggda effektiva W1-chippet gör att det är smidigt att komma igång och växla mellan dina Apple-enheter*. Det ger upp till 22 timmars batteritid för musiklyssning hela dagen med Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) aktiverat. Dessutom kan du genom Fast Fuel-tekniken ladda batteriet i tio minuter för att kunna lyssna i tre timmar. När Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) är inaktiverat sätts hörlurarna i ett strömsnålt läge och ökar batteritiden till upp till 40 timmar.
*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10, watchOS 3 eller senare versioner

Håll kontakten. Håll ställningarna
Ta emot samtal, hoppa över låtar, justera volymen och aktivera Siri med flerfunktionsreglagen på öronkåpan. W1-chippet från Apple ansluter via Bluetooth i klass 1 för smidig synkning mellan dina enheter och gör att du enkelt kan röra dig utan avbrott i musiken och hålla dig produktiv hela dagen.

Som gjorda för dig
Beats Studio3 Wireless-hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt under en lång tid för att matcha den imponerande långa batteritiden på upp till 22 timmar för musiklyssning hela dagen. De mjuka over-ear-kuddarna har avancerad ventilation och vridbara kåpor för en ergonomisk och flexibel passform för alla huvudformer. Designen i sin helhet ger hörlurar som är lätta, hållbara och bekväma så att du kan lägga allt fokus på musiken.

Teknisk info
Typ: Over-ear
Anslutningar: Bluetooth, trådlöst
Batterier: Laddningsbart litiumjonbatteri
Höjd: 18,4 cm
Vikt: 260 g

Övriga funktioner
Adaptiv ljudutestängning (ANC)
ANC på/av-funktion 
Inbyggda reglage för samtal och musik
Inbyggt volymreglage
Brusisolering
Stereoljud via Bluetooth
Uppspelning via RemoteTalk-kabeln
RemoteTalk-kabel med inbyggda reglage
LED-batterimätare
Laddas via micro-usb-kabel

Detta ingår
Beats Studio3 Wireless-hörlurar
Fodral
3,5-mm RemoteTalk-kabel
Universal usb-laddningskabel (usb-a till usb Micro-b)
Snabbstartsguide
Garantiinformation

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .