Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

BenQ GC2870H 28" Gaming

(0)
Skriv en recension
BenQ GC2870H 28" Gaming
BenQ GC2870H 28" Gaming
BenQ GC2870H 28" Gaming
2599 kr
Frakt från 99 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
    Frakt från 99 kr
  • Säljs och skickas av GTSA (GTSA Group AB)

Bevaka produktens pris


Designad för en sofistikerad livsstil
GC2870H är utsökt raffinerad för att komplettera ditt hem och kontor, och varje detalj exemplifierar hantverk på högsta nivå. Den T-formade basens har en elegant yta och pryds av en rektangulär, glansig svart utsmyckning. Infattningen är stylad i svart med fint mönster på baksidan som diskret drar blickarna till sig. Detta klassiska minimalistiska underverk GC2870H är allt du söker för att uppnå den ultimata sofistikerade stilen.

Ökat skydd för ögonen med låga blåljuslägen
Varje bildskärm producerar en stam av blått ljus, vilket är en av de avgörande orsakerna till ögonskador, ansträngda ögon, huvudvärk och sömnstörningar. BenQ:s unika låga blåljusteknik är utformad för att hantera vardagliga problem med blåljusexponering och ger dig en sundare tid framför datorn.

Kontrastförhållande på 3000:1 för färgdjup och definition
En extremt hög ursprunglig kontrast på 3000:1, vilket är tre gånger mer än hos vanliga paneler, ger ett häpnadsväckande färgdjup, samt komplexa bilder med bra subtilitet och klarhet. Med en så hög kontrast, kan du förvänta dig en oändlig dynamisk kontrast som vida överstiger dina förväntningar.
VA

HDMI-multimedia-gränssnitt
Det senaste HDMI-höghastighets multimedia-gränssnittet gör dessa monitorer otroligt bekväma att använda - nu kan du njuta av digital underhållning utan ansträngning även med extra multimedia-utrustning i framtiden.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.