Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bose SoundLink Revolve II Plus trådlös högtalare (svart)

1 / 1

Bose SoundLink Revolve II Plus trådlös högtalare (svart)

3190 kr

-9%

Rek pris. 3499 kr
SoundLink Revolve II Plus är en röststyrd högtalare som gärna svarar på dina frågor och spelar musiken du önskar. Rösten blir en smidig fjärrkontroll. Högtalaren drivs av batteri. Bara att byta batterier när musiken tar slut, inget krångel med att hi
Läs mer

SoundLink Revolve II Plus är en röststyrd högtalare som gärna svarar på dina frågor och spelar musiken du önskar. Rösten blir en smidig fjärrkontroll. Högtalaren drivs av batteri. Bara att byta batterier när musiken tar slut, inget krångel med att hitta någonstans att ladda den. Tack vare att den kan anslutas till bluetooth så kan du styra musiken med mobilen. Ett supersmidigt sätt att få tillgång till mycket musik.

  • Perfekt vid poolen
  • Portabel högtalare
  • Finns i färgerna silver, svart
  • Aktiv högtalare
  • Röstkontroll
  • Spela musik i upp till 17 timmar

En bärbar och röststyrd streaming-högtalare. Be högtalaren spela en favoritlåt eller fråga om vädret. Fler och fler tillverkare inom hemelektronik börjar använda sig av röststyrning i sina produkter. Denna högtalare har bluetooth. Du ansluter den lätt till mobiltelefonen och får på så sätt tillgång till all musik du har på den. Ett lätt sätt att kunna spela musik och podcasts från hela internet.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .