Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

celexon Mobile Lite Chroma Key Green Screen 150 x 200 cm
celexon Mobile Lite Chroma Key Green Screen 150 x 200 cm

1 / 2

celexon Mobile Lite Chroma Key Green Screen 150 x 200 cm

1 189 kr
Med celexon Mobile Chroma Key Green Screen får du den perfekta lösningen för produktion av professionella program och videoinnehåll. I ett nötskal: perfekt för produktion av professionella sändningar och videoinnehållsmaterial absolut homogent
  • ...
Läs mer

Med celexon Mobile Chroma Key Green Screen får du den perfekta lösningen för produktion av professionella program och videoinnehåll.

I ett nötskal:

  • perfekt för produktion av professionella sändningar och videoinnehållsmaterial
  • absolut homogent grönt på polyestertyg för optimal kromknappning
  • dubbelsaxfogssystem med fjäderbelastad mekanism för formstabilitet och enklare konstruktion
  • fötter integrerade i huset, ingen resorisk
  • blixt-snabb montering och demontering med endast två handrörelser
  • Robust plåthölje för säker transport och hög stabilitet
  • Maximal stabilitet med minimal transportinsats tack vare det integrerade handtaget och totalt fyra hjul
  • Husets färg: svart - grön skärm i total storlek
  • Produkt av hög kvalitet för varje applikation

Det högkvalitativa polyester tyget behandlades som professionella studiohanddukar, så att det erbjuder egenskaper som utmärkt planhet, rynkor och veckbeständighet och ljudabsorption. En mycket jämn färgfördelning över hela ytan garanterar optimala resultat. Hur du kommer till din personliga, professionella studio med grön skärm.

Stabilt hus

Tack vare handtagen integrerade i höljet på båda sidor och rullarna monterade på båda sidor kan den gröna skärmen enkelt transporteras, flyttas och förvaras. Den integrerade dubbelsaxfogen med fjäderkompensationssystem garanterar smidig, permanent och pålitlig styrning och den steglösa justeringen av ytformatet från halva den totala höjden. Den gröna skärmen från celexon är helt vertikal och erbjuder därmed en idealisk yta för omfattande applikationer - ingen komplicerad montering är nödvändig - helt enkelt sätta ner och dra upp!

Lätt att installera

Det integrerade dubbelsaxssystemet med fjäderspänningsmekanismen på ryggen är trötthetsfria och garanterar konstant funktionalitet även efter många års användning eller extrema temperaturfluktuationer.

Duken är fäst vid den övre bärstången vid två fästpunkter över hela bredden och säkerställer därmed en lång livslängd och funktionalitet när det gäller perfekt grepp och utmärkt planhet.

Ta med dig den gröna skärmen överallt!

Det smala men extremt robusta höljet med säkerhetslås skyddar den gröna skärmen under transport och förvaring, så att duken inte blir smutsig även efter en lång tid. Den kompakta designen möjliggör omedelbar nedsänkning även i små eller smala utrymmen.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner