Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Epson EH-TW7100 videoprojektor
Epson EH-TW7100 videoprojektor
Epson EH-TW7100 videoprojektor

1 / 3

Epson EH-TW7100 videoprojektor

19 838 kr
PRO-UHD 4K-projektor En prisvärd och lättanvänd PRO-UHD 4K1-projektor för biografupplevelser med hög kontrast. Dra nytta av avancerade, toppmoderna funktioner till ett överkomligt pris med den här PRO-UHD 4K1-projektorn. Med en bild på upp till
Läs mer

PRO-UHD 4K-projektor

En prisvärd och lättanvänd PRO-UHD 4K1-projektor för biografupplevelser med hög kontrast.


Dra nytta av avancerade, toppmoderna funktioner till ett överkomligt pris med den här PRO-UHD 4K1-projektorn. Med en bild på upp till 500 tum kan du njuta av det senaste 4K-innehållet med överlägsen bildkvalitet och högt kontrastförhållande. Bildjusteringen är enkel med hjälp av objektivförskjutning, optisk zoom och keystone-korrigering. Det är enkelt att installera, spela upp innehåll och njuta av ljudet via inbyggda högtalare eller Bluetooth.


PRO-UHD 4K1för överlägsen bildkvalitet

Upplev ljusa, levande färger med den här PRO-UHD 4K1-projektorn. Med 3 000 lumen i vit ljusstyrka och en hög ljusstyrka i färg har projektionen hög ljusstyrka och levande färger. Det höga kontrastförhållandet på 100 000:1 ger intensiva svarta nyanser och väldefinierade skuggor, medan raminterpolering ger skarpare bilder i actionscener.


Filmisk upplevelse

Fördjupa dig i hemunderhållning med en uppslukande bioupplevelse. Den här projektorn kan visa upp till en 500-tumsbild, spela upp 2D- och 3D-innehåll och har brusreducerande teknik. Linsförskjutning, zoom och keystone-korrigering säkerställer att bilden blir exakt där du vill ha den.


Smarta anslutningslösningar

Anslut och spela upp 4K-innehåll genom att helt enkelt sätta in en uppspelningsenhet bakom projektorn, så att den startar supersnabbt. Du kan också visa 4K-innehåll genom att ansluta en spelkonsol, mottagare, Blu-ray-spelare, surfplatta eller annan enhet till de två HDMI-portarna. Ljudet spelas upp via två inbyggda 10 W-högtalare, men du kan också ansluta projektorn till en bärbar trådlös högtalare via Bluetooth.


Viktiga funktioner

 - PRO-UHD 4K1 för skarpa och tydliga bilder: Titta på 4K-innehåll och innehåll som är inhemskt 4K-innehåll 

 icke-4K förstärkt

 - Enkel installation och enkel åtkomst till innehåll: Spela upp innehåll genom att ansluta enheter till en av de två HDMI-portarna.

 - Hög kvalitet och överkomligt pris: Flexibla funktioner som ger en prisvärd 4K-upplevelse

 - Upplev en fängslande biografupplevelse: Njut av filmer, sport och spel till fullo.

 - Titta på en film varje dag i sju år: 5 000 timmars lamplivslängd i ekonomiläge

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner