Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX

(0)
Skriv en recension
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
Fnatic Gear STREAK RGB Red CherryMX
1349 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Gamingbutiken.com

Bevaka produktens prisFnatic Gear STREAK

Streak är ett gediget gaming tangentbord med mekaniska switchar. Tangentbordet är väldigt välbyggt. Det är ett riktigt tunt tangentbord som vid den tunnaste punkten endast är 28mm tjock och med en vikt på endast 962g är det ett av världens tunnaste mekaniska speltangentbord. Tangentbordet är inte bara tunt utan riktigt rejält. Med sina vinklade gummifötter för maximalt grepp ligger tangentbordet stadigt på bordet. Tangentbordets topp platta är i en snygg anodiserad metall.


Fullt justerbar RGB belysning

8 olika förprogrammerade belysningslägen som du enkelt kan skifta mellan utan någon mjukvara installerad på datorn. Du kan enkelt direkt på tangentbordet skifta mellan de olika belysnings effekterna. Det finns mjukvara att installera för tangentbordet, i mjukvaran är det möjligt att justera belysningen fritt efter egna önskemål. 


Multimediaknappar

Smidiga multimediaknappar möjliggör enkel avstängning av både ljud och mikrofon. På tangentbordet har du även ett volymhjul du kan höja och sänka datorns volym direkt på tangentbordet. Tangentbordet är även utrustad med en knapp för tävlingsläge som inaktiverar knappar som windows tangenten.

 

INNOVATIVT HANDLEDSSTÖD

Det medföljande handledsstödet är löstagbart med 3 justerbara lägen, ovansidan är vadderad och klädd i PU-läder, stödet håller sig stabilt på plats mot tangentbordet med hjälp av magneter. Helt enkelt ett bekvämt och stabilt handledsstöd att vila handlederna på.


CHERRY® MX SWITCHAR

STREAK är byggt med CherryMX switchar som är branschens populäraste switch då dessa är gjorda av riktigt hög kvalitet. Varje switch klarar över 50 miljoner knapptryck, varje switch har självrensande kontakter, är damm resistenta och förstärkta med glasfiber.


SNABB USB-PORT

Den extra USB-porten på tangentbordets baksida ger full USB-hastighet.


SPECIFIKAIONER

MCU & MemoryNXP / 8 MBLightingRGB 16.8m ColorsPolling Rate1000Hz

Kabel längd 2.2m

Multi-plug

Switch Typ Cherry MX Red

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.