Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Härdat glas till Nintendo Switch

1 / 1

Härdat glas till Nintendo Switch

(6 recensioner)
79 kr

-39%

Rek pris. 129 kr
Härdat glas Skydda din Nintendo Switch skärm med detta skärmskydd i härdat glas! Skyddet har klass 9H vilket gör det väldigt starkt och reptåligt. Skyddet har en tjocklek på endast 0,2 mm vilket fortfarande g
Läs mer

Härdat glas

Skydda din Nintendo Switch skärm med detta skärmskydd i härdat glas! Skyddet har klass 9H vilket gör det väldigt starkt och reptåligt. Skyddet har en tjocklek på endast 0,2 mm vilket fortfarande gör din enhet smal och tunn, samtidigt som du har samma känsla när du sveper på skärmen. 

Unik passform

Skyddet har en speciell beläggning som skyddar mot fingeravtryck. Detta displayskydd till ditt Nintendo Switch har också en unik passform utan att sticka ut vid kanterna, förutsatt att det är korrekt monterat. 

Slipp bubblor

Med detta displayskydd i härdat glas får du heller inga bubblor på skyddet som annars kan vara svårt att undvika med vanliga skärmskydd i plast. Displayskyddet är också enkelt att applicera och ta bort.

Påverkar inte touchfunktionen

Detta displayskydd påverkar inte touchfunktionen negativt utan det är inga som helst problem att använda dina fingrar för att svepa på skärmen precis som vanligt.

Specifikationer:

  • Härdat glas
  • Tjocklek: 0,2 mm
  • Skyddsklass 9H
  • Anti-fingerprint beläggning

I setet:

  • Skärmskydd
  • Rengöringsservett, dammborttagning och putsduk medföljer.

Passar till Nintendo Switch och Nintendo Switch 2019

OBS! Enheten på bilden ingår ej!