Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Hörlurar Fiio FH7
Hörlurar Fiio FH7

1 / 2

Hörlurar Fiio FH7

7 073 kr
13.6mm dynamisk drivrutin Den låga frekvensen hanteras av den 13,6 mm stora dynamiska drivrutinen som är tillverkad av beryllium, känd för att vara lätt, tunn men ändå extremt styv för ännu djupare, explosiv bas. Aluminium-magnesiumlegering av
Läs mer

13.6mm dynamisk drivrutin

Den låga frekvensen hanteras av den 13,6 mm stora dynamiska drivrutinen som är tillverkad av beryllium, känd för att vara lätt, tunn men ändå extremt styv för ännu djupare, explosiv bas.


Aluminium-magnesiumlegering av flygplanskvalitet

FH7:s skal är tillverkat av aluminium-magnesiumlegering av flygplanskvalitet, formad genom CNC-bearbetning med fem axlar. för att slutligen skapa skalet måste legeringen gå igenom 21 steg i totalt 3873 skärningar och avslutas med en sista omgång sandblästring och handpolering.

 

4 Knowles BA-förare

De här delarna av frekvensspektrumet hanteras av Knowles SWFK-31736 BA-drivrutin, som ofta används i IEM:er i toppklass. Den här drivrutinen är extremt detaljerad men utan att vara hård, vilket ger dig ett naturligt, kristallklart ljud.


Detta hanteras av en specialanpassad BA-drivrutin som utformats av FiiO och Knowles i samarbete med varandra. Vi tog den klassiska Knowles 30017-drivrutinen och finjusterade den för att ge mellanregistret mer kropp, för fylligare och sötare sång samt en större ljudbild.


Den 13,6 mm stora dynamiska drivrutinen är tillverkad av beryllium, som är känt för att vara lätt, tunt men ändå extremt styvt för ännu djupare, explosiv bas.


S.TURBO akustisk design

På FH7 finns nästa generation av FiiO:s patenterade akustiska design - S.TURBO V2.0, ytterligare optimerad för att få ut ännu mer prestanda ur den dynamiska drivrutinen. De längre och mer akustiskt optimerade ljudrören, inspirerade av turbiner, ger djupare och mer robust bas som verkligen kommer att kännas knackad in i dig!


8 strängar av silvertrådar med hög renhet.

FH7-kabeln består av monokristallina, silverpläterade koppartrådar från Litz med hög renhet - 152 stycken faktiskt, som är bundna i 8 strängar. Vi menar allvar med att ge dig det bästa möjliga ljudet med FH7.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner