Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

HOYA Filter Pol-Cir. UX 62mm

1 / 1

HOYA Filter Pol-Cir. UX 62mm

354 kr
HOYA Filter Pol-Cir. UX HOYA standardpolarisationsfilter Tar bort reflexer Ökar kontrasten och färgmättnaden Lågprofilring motverkar vinjettering med vidvinkelobjektiv Frontgänga gör det möjligt att installera and
Läs mer

HOYA Filter Pol-Cir. UX

  • HOYA standardpolarisationsfilter
  • Tar bort reflexer
  • Ökar kontrasten och färgmättnaden
  • Lågprofilring motverkar vinjettering med vidvinkelobjektiv
  • Frontgänga gör det möjligt att installera andra filter och lock

CIR-PL Slim (Cirkulär Polarisering) -filter kommer nu i en ny förpackning som instegsfilter, tillsammans med det nya UX UV-filtret.

Denna filterserie är särskilt inriktad på nyblivna fotografer som behöver filter till överkomligt pris.

"UX" i serienamnet står för "User eXperience", för att indikera alla upplevelser som användare kommer att få genom att använda dessa filter och allt som medföljer. Genom att namnge denna serie UX strävar vi efter att erbjuda användare bättre individuella upplevelser, genom alla aktiviteter kopplade till fotografering.

UX CIR-PL-filter kan användas med både film- och digitalkameror. Detta filter kan effektivt kontrollera reflexer på icke-metalliska ytor som vatten eller glas, vilket ökar mättnaden med bättre kontrast.

Polariseringsfilternas struktur innefattar en polariserande film mellan de två glasskivor, och den främre ringen är utformad för att roteras, varigenom polariseringsfilmen placeras i önskad vinkel.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter