Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

iPad 4 Display Glas Vit Original

1 / 1

iPad 4 Display Glas Vit Original

208 kr
iPad 4 Display Glas Vit Original Fungerar din display inte normalt? I så fall är iPad 4 Display Glas Vit Original något för dig. Ge din mobil ett nytt liv med en pekskärms digitizer och få bort reporna. Varför behöver jag iPad 4 Display Glas
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

iPad 4 Display Glas Vit Original

Fungerar din display inte normalt? I så fall är iPad 4 Display Glas Vit Original något för dig. Ge din mobil ett nytt liv med en pekskärms digitizer och få bort reporna.

Varför behöver jag iPad 4 Display Glas Vit Original?

iPad 4 Display Glas Vit Original är produkten som du behöver för att laga en sönderslagen skärm. Det kan vara väldigt kostsamt att göra reparationen hos en proffs. Däremot kan du minska kostnaderna om du gör det hemma själv.

LCD Touch screen digitizer av mycket god kvalitet

När man får en produkt av dåligt kvalitet är ingen bra känsla. Vi vet hur det känns för att alla har upplevt det mer eller mindre innan. Vi vill inte att du ska uppleva detta.

Därför garanterar vi kvalitet på våra produkter. Med Soldfy ångrar du inte köpet.

Touch screen funktionen funkar bättre än någonsin

Det är inte ovanligt att touchscreen funktionen slutar fungera eller fungerar mer problematiskt. Du behöver trycka mer kraftfullt vilket skadar original skärmen. Detta problemet försvinner när du ändrar skärm.

Hos oss på Soldfy kan du vara 100% säker att du får produkter av mycket god kvalitet på bästa priset. Bläddra igenom vår stor sortiment av produkter.

 

 

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner