Tillbaka till toppen
Apple iPhone 13 Mini 128GB Starlight
Apple iPhone 13 Mini 128GB Starlight
Apple iPhone 13 Mini 128GB Starlight

1 / 3

Apple iPhone 13 Mini 128GB Starlight

9 189 kr
iPhone 13 mini innebär stora innovationer med bland annat det avancerade dubbelkamerasystemet. En ny vidvinkelkamera med större pixlar och optisk bildstabilisering med sensorförskjutning ger ännu bättre bilder och videor i svagt ljus. Fotografiska
Läs mer

iPhone 13 mini innebär stora innovationer med bland annat det avancerade dubbelkamerasystemet. En ny vidvinkelkamera med större pixlar och optisk bildstabilisering med sensorförskjutning ger ännu bättre bilder och videor i svagt ljus. Fotografiska stilar och det cinematiska läget erbjuder nya sätt att anpassa kameran på iPhone och ger videoberättandet en helt ny dimension. iPhone 13 mini kan även skryta med supersnabb prestanda och enastående energieffektivitet med A15 Bionic, längre batteritid, och en ljusstarkare Super Retina XDR-skärm som väcker innehållet till liv, en framsida i Ceramic Shield som är otroligt tålig.

Det här är cinematiskt läge
Filmskapare använder en teknik där de byter fokus från ett motiv till ett annat för att styra vad publiken ser i filmen. Nu gör iPhone det enkelt för dig att använda samma berättarteknik i dina videor. Cinematiskt läge skapar auto­matiskt vackra djupeffekter och fokusövergångar. Börja bara spela in så fokuserar cinematiskt läge på ditt motiv och skapar en snygg effekt med kort skärpedjup runt om. Cinematiskt läge förutser när ett nytt huvudmotiv är på väg in i bild och skiftar auto­matiskt fokus när det händer. Nu kan du enkelt skapa videor som ser ut och känns som en riktig storfilm.

Du kan till och med justera skärpedjupet i efterhand
Vill du byta fokus eller justera oskärpan när du har filmat klart? Inga problem. På iPhone kan du göra det med bara några få tryck och svep. Det klarar inte ens professionella filmkameror.

Stilarna är så smarta att du kan förstärka eller dämpa färger utan att hudtoner förändras
Med fotografiska stilar kan du sätta personlig prägel på dina bilder. Men till skillnad från filter justerar stilarna varje bildområde för sig och bevarar de naturliga hudtonerna. Välj mättad för att göra bilderna klara och färgstarka. Välj rik kontrast för mörkare skuggor och djupare färger. Varm eller kall lyfter fram gyllenfärgade eller blå undertoner. Prova dig fram, ställ in och knäpp loss!

Superklar
Apples OLED-skärm blir 28 procent ljusare, upp till 800 cd/m², så den syns tydligare i starkt solljus. Och sam­tidigt går den upp till 1200 cd/m² för HDR-innehåll. Du kommer att se äkta svärta, vitare vitt och alla nyanser däremellan. Ändå är skärmen bättre än någonsin på att spara ström.

Superfärgrik
iPhone 13 har ett stort färgomfång i biostandard så färgerna ser ut precis som filmskaparna tänkte sig dem. Och tack vare den exakta färg­återgivningen ser allt på skärmen iögon­fallande naturligt ut.

Superskarp
Super Retina XDR-skärmen har en extremt hög pixel­täthet så att bilder, videor, text och allt annat du tittar på blir extra skarpt. Och skärmen är ännu större, tack vare att TrueDepth-kameran tar mindre plats.

A15 Bionic är ett spel­förändrande chip
Blixtsnabba A15 Bionic driver funktioner som cinematiskt läge, fotografiska stilar och livetext. Chippet har en så kallad Secure Enclave som skyddar personlig information som Face ID-data och dina kontakter. Och det är mycket effektivare, vilket ger längre batteritid.

5G på iPhone - en annan nivå
Världen går snabbt över till 5G. Streama, ladda ner - ja, allt går så mycket snabbare. 5G är till och med tillräckligt snabbt för att spela med flera personer sam­tidigt, dela AR-videor och mycket mer. Med Smart Data sparar iPhone auto­matiskt på kraft när du inte behöver så hög hastighet.

Behåll kontakten och skärpan
Med iOS 15 kan du fortsätta att prata via FaceTime medan du delar filmer, musik eller vad som nu finns på din skärm. Behåll ditt fokus genom att filtrera bort notiser som inte är relevanta för det du håller på med. Och interagera med text i bilder för att snabbt mejla, ringa, få vägbeskrivningar och mycket mer.

Inbyggt integritetsskydd
iPhone hjälper dig att behålla kontrollen över din personliga information. Integritetsinfo hjälper dig till exempel att se hur appar använder dina data. Appar behöver ditt tillstånd för att spåra din aktivitet via andra företags appar eller webbplatser. Och det är bara början.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner