Tillbaka till toppen
iPhone 8 64GB

1 / 1

iPhone 8 64GB

2 190 kr

-12%

2 490 kr
iPhone 8 64GB Gold   Skickgradering A+ (Nyskick): Rekonditionerad telefon i Nyskick. Din telefon kommer vara utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår.   Att köpa en sma
  • Skick: A+ (Nyskick)
  • 12 Månaders garanti
  • 14 dagars öppet köp
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Laddningssladd medföljer
Läs mer

iPhone 8 64GB Gold

 

Skickgradering A+ (Nyskick):

Rekonditionerad telefon i Nyskick. Din telefon kommer vara utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår.

 

Att köpa en smartphone av Returhuset:

Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas noggrant med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

 

Om iPhone 8

 

4,7 tums skärm

Telefonen har en smart hemknapp och är täckt utav en Retina HD-skärm med 3D Touch som garanterar dig knivstark upplösning. Enheten är utrustad med ännu bättre dubbelkamera med porträttläge som ger dig möjligheten att ta grymt bra bilder och video på professionell nivå. För att ge användaren den bästa tittarupplevelsen har denna enhet dessutom True Tone-teknik, som anpassar färger och ljusstyrkan efter din omgivning.

 

Touch ID

Med hemknappens unika funktion Touch ID behöver du endast en enkel beröring för att låsa upp, göra inköp eller få tillgång till fingeravtrycktsskyddat material och appar. Touch ID ger dig möjligheten att använda ditt unika fingeravtryck som lösenord – säkert och enkelt.

 

Kamerorna

Den bakre 12 megapixels kameran gör det möjligt att spela in video i 4K, detaljer man vanligtvis inte kan se med blotta ögat. Medan det främre på 7 megapixlar ger dig möjligheten för FaceTime i HD och att fota selfies i porträtt läge. Med smartare bildprocessor än tidigare är det nu lättare att ta bild på objekt även i full rörelse. iPhone 8 ger dig det ultimata för att kunna ta proffsiga bilder var du än befinner dig.

 

Hastighet före allt

Är du en frekvent mobilanvändare? IPhone 8 är ett bra val för dig! Den är hela 70 procent snabbare än de föregående IPhone modellerna. Det betyder att den här telefonen alltid garanterar dig hög prestanda. För hastigheten står ett A11 Bionic-chip.

 

Ladda trådlöst

Glöm alla sladdar med den nya QI-tekniken som tillåter dig ladda telefonen tråd.

Snabbfakta

  • Skick: A+ (Nyskick)
  • 12 Månaders garanti
  • 14 dagars öppet köp
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Laddningssladd medföljer

Identifikation

EAN 0190199292130
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner