Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

iPhone 8 64GB

iPhone 8 64GB
iPhone 8 64GB
2490 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Returhuset

Bevaka produktens pris

  

Rekonditionerad IPhone 8 graderad A+ 

A+ Rekonditionerad telefon i perfekt skick. Här kan du förvänta dig en telefon helt utan synliga tecken av användning. 

IPhone 8 erbjuder en avancerad 12 megapixel kamera som tar grymma bilder, men även videofilmer i 4K upplösning. Med en 4,7 tums Retina HD skräm med 3D Touch får du avancerad styrning och en knivskarp upplösning. 

12 megapixel kamera 
12 megapixel kamera som tar grymma bilder, men även videofilmer i 4K upplösning. Med en 4,7 tums Retina HD skräm med 3D Touch får du avancerad styrning och en knivskarp True tone upplösning. 

4,7 tums skärm 
4,7 tums-skärm med den föregående Retina-HD tekniken där du erbjuds av knivskarp kvalité och färger som är rättvisande. Även med 3D Touch teknik för att få en mer avancerad styrning. 

Touch ID 
Nu finns även Touch ID tillbaka som låter dig verifiera dig med att enkelt lägga ett finger på hemskärmen. Detta kan du även använda i hemsidor och applikationer istället för att ange ett lösenord – smidigt och säkert. 

Kamerorna 
IPhone 8 erbjuder en 12 megapixel kamera bak med vidvinkel som låter dig att foton med bra ljus och skarp kvalité. Samtidigt har du en 7 megapixel kamera fram, för att kunna ta den snygga selfien du förtjänar.  
 
Hastighet framför allt 
A11 Bionic-chippet är en av de världsledande processorerna som erbjuder smart teknik och prestanda. Med speciellt utformat energispar-läge kommer du få maximal batteritid men samtidigt hög prestanda när du behöver det. 

  

Vad som ingår 

  • USB-kabel inklusive adapter (Ej original) 
  • Observera att hörlurar inte medföljer 
  • Telefonerna säljs utan manual och originalemballage 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .