Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri
iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri
iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri
iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri
iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri

1 / 5

iPhone 8 Plus hög Prestanda RETAL Batteri

119 kr
iPhone 8 plus hög Prestanda RETAL Batteri Batterier är benägna att brytas ned med tiden, vilket är oundvikligt. Om batteriets prestanda inte är densamma som tidigare när det gäller att hålla den laddning som den var, kan du behöva byta batteri. 
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

iPhone 8 plus hög Prestanda RETAL Batteri

Batterier är benägna att brytas ned med tiden, vilket är oundvikligt. Om batteriets prestanda inte är densamma som tidigare när det gäller att hålla den laddning som den var, kan du behöva byta batteri. 

För iPhone 8 Plus erbjuder vi ett RETAL iPhone 8 Plus batteri med hög kapacitet!

Symtom:

Du kommer säkert att märka att det inte kommer att gå hela dagen som det var, utan att ladda det igen. 

Det vanligaste symptomet är att det plötsligt stängs av medan du tar en video eller lyssnar på en låt. Eftersom det tar mer energi att spela upp video på telefonen och ett batteri med låg prestanda kan inte leverera det ordentligt. Ett annat allvarligt symptom är att du kanske märker att din iPhone sväller något. Det är knappt synligt men i början. Så småningom när ett batteri går dåligt sväller det upp och sätter vanligtvis på skärmen. Detta är ett tydligt tecken på att byta batteri.


Gör din telefon precis som ny:

Vårt iPhone 8 Plus-batteri är den perfekta lösningen för dina gamla, skadade, laddade batterier. Du kan föryngra din iPhone precis som en helt ny med detta batteribyte. Du får en längre körning på din laddning och batteritid.

Vad gör RETAL-batterier så speciella?

RETAL- batteriet har överladdningsskydd som säkerställer livslängden och förlänger batteriets livslängd.
Zero Cycles - betyder att det är ett helt nytt premiumkvalitetsbatteri. För RETAL-batteri bibehölls temperaturavvikelsen med hög precision 

Specifikation:

RETAL-batteri fungerar med 3.82V-10.2 Whr och har en kapacitet på 2691 mAh Li-ion.


Installation:

iPhone-batteribyte är en sofistikerad uppgift. Det kräver specialverktyg och viss expertis för att öppna telefonen och byta ut batteriet. I de flesta fall rekommenderas att du får hjälp av experten om du fruktar att skada telefonen. Om du är tillräckligt säker och har rätt färdigheter och verktyg kan du också göra det själv. Det finns många tutorials tillgängliga online och youtube. För rätt verktyg kan du också kolla in vår hemsida.

Förslag:  

För bästa prestanda laddar du den till 100% och håller den så i ytterligare 2 timmar. Använd sedan enheten som vanligt tills den laddas helt. Ladda den sedan oavbrutet igen till 100%, så kalibrerar du ditt batteri för optimal prestanda.

 

 

Köp nu till bästa pris!

På Soldfy har vi också ett batteri för iPhone 8 Plus och andra modeller. Köp iPhone 8 Plus batteri online till bästa pris på Soldfy.se

 

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar

Identifikation

EAN 7350120130112
Tillverkarens artikelnummer IPSP-1144
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner