Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Apple iPhone X 256 GB Silver (refurbished)
Apple iPhone X 256 GB Silver (refurbished)
Apple iPhone X 256 GB Silver (refurbished)

1 / 3

Apple iPhone X 256 GB Silver (refurbished)

3 099 kr
Restaurerad mobil Klass C. Enheten kan ha en hel del repor och slitage på både display och baksida. Det är dock endast det kostmetiska som är påverkat. I övrig fungerar telefonen perfekt! Begagnade mobiler från Phonehero är noggrannt testa
  • Klass C
  • 12 månader garanti
Läs mer

Restaurerad mobil Klass C.

Enheten kan ha en hel del repor och slitage på både display och baksida. Det är dock endast det kostmetiska som är påverkat. I övrig fungerar telefonen perfekt! Begagnade mobiler från Phonehero är noggrannt testade och fullt fungerade. Du får alltid med en ny laddsladd och en snygg förpackning.

OLED-skärm, Face-ID och snygg design

Apples första Face-ID telefon med uppdaterad design och fantastisk OLED-skärm är en gedigen och välbyggd telefon som inte kommer att bli utdaterad på många år. Vill man ha en telefon i mellanklass är det just nu iPhone 8, X eller XS som är de bästa valen med mycket teknik för pengarna.

Fantastiska bilder

iPhone X är utrustad med dubbel 12 MP bakre kamera. Den ena kameran är för vanliga bilder och den andra är med zoom. iPhone X har även funktion för att ta porträttbilder med fantastisk upplösning och kvalitet.

Snabbladda med sladd

Med stöd för Power Delivery (PD) kan du ladda din iPhone X upp till 50% på endast 30 minuter. För att aktivera snabbladdning behöver du en bättre laddare än original. Välj 18W-laddare när du köper din iPhone X hos oss för att få ut det mesta från din nya mobil. iPhone X kan även laddas trådlöst (dock ej med snabbladdning).Skärm: 5,8” Super Retina HD-skärm. OLED. 1125 x 2436 pixlar

Mått: Höjd: 143,6mm, Bredd: 70,9mm, Djup: 7,7mm

Vikt: 174 g

Lanserad: September 2017

Uppkoppling: LTE Advanced, Wi-Fi 5

Bakre kameror: Dubbelkamera med 12 MP (vidvinkel och tele)

Främre kamera: 7 MP, TrueDepth-kamera

Processor: A11 Bionic-chip, Neural Engine

Face-ID: Ja

Touch-ID: Nej

Material: Glas på fram- och baksidan. Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet

Laddning: Lightning och Trådlöst

Simkort: Vanligt (Nano)

Vattentålighet: Vi gör vårt yttersta för att telefonens ursprungliga vattentålighet skall bibehållas men då telefonerna vi säljer är begagnade, kan ha yttre skavanker och har genomgått en serviceprocess så kan vi tyvärr inte garantera vattentåligheten.

Snabbfakta

  • Klass C
  • 12 månader garanti

Identifikation

EAN 0190198458599
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner