Tillbaka till toppen
iPhone X 64GB

1 / 1

iPhone X 64GB

2 790 kr

-18%

3 390 kr
iPhone X 64GB Silver   Skickgradering A (Mycket bra skick): Rekonditionerad telefon i mycket bra skick. Din telefon kommer vara nästan helt utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-ka
  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering A (Mycket bra skick):
  • Skärm: 5,8" Super Retina OLED, HDR10, Dolby Vision
  • Lightning-kabel ingår
Läs mer

iPhone X 64GB Silver

 

Skickgradering A (Mycket bra skick):

Rekonditionerad telefon i mycket bra skick. Din telefon kommer vara nästan helt utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår.

 

Att köpa en smartphone av Returhuset:

Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas nogrannt med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

 

Om iPhone X 


5,8 tums skärm

Telefonen har ingen hemknapp längre – bara en heltäckande Super Retina-skärm med en otroligt skarp OLED-bild. Upplev bilder och video i knivskarp upplösning som är en fröjd för ögat.

Face ID
Med Face ID behöver du endast titta på din telefon för att låsa upp den. Detta kan du även kombinera med applikationer som även använder Face ID som lösenord – säkert och enkelt.

Kamerorna
Den dubbla 12 megapixels kameran där bak, med den unika fotograferingsprocessorn och möjligheten till att spela in video i 4K, blottas detaljer man vanligtvis inte kan se med ögat. Filma video i slow- eller fastmotion och ta porträtt på gallerinivå. Det ultimata för att kunna ta proffsiga bilder var du än befinner dig.

Hastighet före allt
Är du en frekvent mobilanvändare? IPhone X är det perfekta valet för dig! Den är hela 70 procent snabbare än de föregående IPhone modellerna. Det betyder att den här telefonen alltid garanterar dig hög prestanda. För hastigheten står ett A11 Bionic-chipset som är topprankad.

Ladda trådlöst
Glöm alla sladdar med den nya QI-tekniken som tillåter dig ladda telefonen trådlöst. 

Snabbfakta

  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering A (Mycket bra skick):
  • Skärm: 5,8" Super Retina OLED, HDR10, Dolby Vision
  • Lightning-kabel ingår
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner