Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey
JBL Flip 5 Grey

1 / 7

JBL Flip 5 Grey

(1175 recensioner)
Ingår i kampanjen: Sommarens bästa deals
790 kr

-6%

844 kr
Djärvt ljud för varje äventyr Låt musiken hänga med genom kraftfulla JBL Flip 5. Vår lättviktiga Bluetooth-högtalare kan tas med vart som helst. Dåligt väder? Inga problem! Den vattentäta konstruktionen gör att du kan njuta av musiken i alla väde
  • Den låter bättre än någonsin tidigare
  • 12 timmars speltid
  • Den är vattentålig enligt IPX7 – du kan njuta av musiken vid vattnet
Läs mer

Djärvt ljud för varje äventyr
Låt musiken hänga med genom kraftfulla JBL Flip 5. Vår lättviktiga Bluetooth-högtalare kan tas med vart som helst. Dåligt väder? Inga problem! Den vattentäta konstruktionen gör att du kan njuta av musiken i alla väder. Få fler att dansa loss. Parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare för ett kraftfullt stereoljud eller koppla samman flera PartyBoost-enheter för att skapa ett ännu större party. Njut av din favoritmusik med mer än 12 timmars speltid. Ställ den lodrätt eller vågrätt och visa upp din stil med 11 olika kraftfulla färger.

Den låter bättre än någonsin tidigare
Känn musiken. Flip 5:s helt nya rundade element ger ett kraftfullt ljud. Njut av en dundrande bas i en kompakt förpackning.

12 timmars speltid
Bekymra dig inte över småsaker som att ladda batteriet. Flip 5 ger dig mer än 12 timmars speltid! Spela högre och håll igång musiken längre med JBL:s signaturljud.

Den är vattentålig enligt IPX7 – du kan njuta av musiken vid vattnet
Ta med dig dina högtalare vart som helst. Poolparty? Perfekt! Plötsligt skyfall? Inga problem. Strandfest? Flip 5 är vattentät enligt IPX7 ner till nästan en meters djup för häftig utomhusunderhållning.

Låt festligheterna börja med PartyBoost
Med Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare för ett kraftfullt stereoljud eller koppla samman flera PartyBoost-enheter för att höja stämningen på ditt party.

En regnbåge av färger
Med 11 olika färger är Flip 5 allt annat än tråkig. Bredda ditt spektrum med JBL:s signaturljud.

Lika tuff som den låter
Sätt den här lilla juvelen på din handled och börja digga. Dess hållbara tygmaterial och robusta hölje håller Flip 5 säker medan du släpper loss ute i det fria.

Vad finns i förpackningen?
1 x JBL Flip 5
1 x USB-kabel typ C
1 x Snabbguide
1 x Garantikort
1 x Säkerhetsblad

Snabbfakta

  • Den låter bättre än någonsin tidigare
  • 12 timmars speltid
  • Den är vattentålig enligt IPX7 – du kan njuta av musiken vid vattnet
N

Nirvannie

För 20 dagar sedan

Fick denna i födelsedagspresent och var så nöjd att jag nu köpt ytterligare en att ha på jobbet. Nu under semestern har jag båda hemma så jag kan koppla ihop dem till stereoljud. Så smidiga och riktigt bra ljud.

k

kiiiii

För en månad sedan

Funkar bra, med fint låta, samt enkla att ansluta!

M

Miau miau

För en månad sedan

I like it! It has a a balanced sound. Stable bass but not too boomy. Treble is pleasant. It is loud... Over all a good buy

a

ayanni

För 3 månader sedan

Jag köpte den här för en månad sedan och är ganska nöjd.

N

Nöjd63

För 6 månader sedan

Fick den i julklapp för några dagar sedan. Har inte haft den länge men än så länge är jag väldigt nöjd. Den har bra ljud, bra storlek som gör den smidig att ta med någonstans men också bara ha hemma. Så med tanke på priset, dess storlek och allt har den väldigt bra ljud och är ett bra köp generellt. Så jag är nöjd och rekommenderar den : )