Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

JBL Playlist Blå BT WiFi
JBL Playlist Blå BT WiFi
JBL Playlist Blå BT WiFi
JBL Playlist Blå BT WiFi
JBL Playlist Blå BT WiFi

1 / 5

JBL Playlist Blå BT WiFi

(65 recensioner)
1790 kr
Sänd miljontals låtar till en högtalare med utmärkt ljudkvalitet JBL Playlist-högtalare har inbyggt Chromecast så att du kan casta musik direkt från favorit-appen, radion eller podcasten till högtalaren med en smartenhet. Du kan styra högtalarna
  • Bluetooth
  • Sänd enkelt musiken till högtalarna
  • Lyssna på favoriterna, när du vill
  • Inbyggd Chromecast
Läs mer

Sänd miljontals låtar till en högtalare med utmärkt ljudkvalitet
JBL Playlist-högtalare har inbyggt Chromecast så att du kan casta musik direkt från favorit-appen, radion eller podcasten till högtalaren med en smartenhet. Du kan styra högtalarna var som helst i huset från iOS- och Android-enheter: iPhone®, iPad®, Android™-telefon eller -surfplatta, Mac®- eller Windows®-laptop, eller Chromebook.

Sänd enkelt musiken till högtalarna
Med inbyggt Chromecast är det bara att trycka på Cast-knappen i din favorit-app så börjar musiken spela direkt i högtalarna. Styr sedan högtalarna direkt från telefonen – sök, spela, pausa, och höj volymen – var som helst i huset.

Lyssna på favoriterna, när du vill
Välj bland miljontals låtar på populära musiktjänster som Spotify, Pandora, Google Play™ Music, TuneIn och iHeartRadio, eller håll dig uppdaterad om aktuella händelser med podsändningar från NPR. Nya appar läggs alltid till, så det finns inget slut på musik, radiostationer online och podsändningar som du kan njuta av. Upptäck mer på https://www.google.com/cast/apps/

Spotify Connect, ett bättre sätt att lyssna hemma
Spela Spotify i dina högtalare, på din laptop och TV med hjälp av Spotify-appen som fjärrkontroll. Använd uppspelningsfunktionen "One Touch" i spellistan för att omedelbart spela upp din favoritlista.

Högkvalitetsljud i 24 bitar/96 kHz via molnet
Chromecast strömmar direkt från molnet och erbjuder bästa möjliga ljudkvalitet. Njut av ett kristallklart ljud, precis som artisterna ville ha det.

Njut av musik utan avbrott
Med inbyggt Chromecast kan du fortsätta använda telefonen när du castar musik. Svara i telefon, spela spel, skicka SMS – du kan till och med lämna rummet utan att avbryta det som spelas i högtalarna eller tömma batteriet.

Enkel installation och kontroll över flera rum med appen Google Home
Det är enkelt att konfigurera systemet och att styra uppspelningen i flera rum med appen Google Home. En steg för steg-guide gör att du snabbt kan börja strömma musik.

Stöd för anslutning till dual band-WiFi
Stöd för den senaste tekniken inom trådlösa hemnätverk och dual band-WiFi (både 2,4 GHz och 5 GHz), vilket ger en snabbare, stadigare och stabilare trådlös anslutning

Musik via Bluetooth eller 3,5 mm-ingång
Anslut till alla typer av enheter med Bluetooth eller 3,5 mm-ingång

Vad finns i förpackningen?
JBL Playlist trådlös högtalare
Snabbguide
Regional strömkabel
Säkerhets- och garantiblad

Snabbfakta

  • Bluetooth
  • Sänd enkelt musiken till högtalarna
  • Lyssna på favoriterna, när du vill
  • Inbyggd Chromecast