Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz
LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz
LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz
LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz
LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz

1 / 5

LED -skärm DELL UltraSharp U4021QW Böjd 39,7 tum 5 ms Silver KVM 60 Hz

(1 recension)
22990 kr
Rek pris. 23295 kr
Mer skärm för att fängsla dig: håll dig aktiv med uppslukande produktivitet på världens första 40-tums böjda 5K2K ultrabred WUHD-skärm. Med 35 % mer skärmyta än en 32-tums 4K 16:9-skärm med 4K-format har du plats för att visa allt ditt arbete samtid
Läs mer

Mer skärm för att fängsla dig: håll dig aktiv med uppslukande produktivitet på världens första 40-tums böjda 5K2K ultrabred WUHD-skärm. Med 35 % mer skärmyta än en 32-tums 4K 16:9-skärm med 4K-format har du plats för att visa allt ditt arbete samtidigt.


En vy som lockar in dig: Den böjda 2500R-skärmen skapar ett bredare synfält, minskar bländning och ger ett nästan jämnt visuellt fokus för bekväm panoramisk visning runtomkring.


Oöverträffad klarhet: I det extra skärmutrymmet ser du fina, intrikata detaljer med en extremt hög upplösning på 5120 x 2160 och en pixeltäthet på 140 ppi.


Konsekventa och levande färger: förvänta dig en konsekvent färg- och bildkvalitet över en bred betraktningsvinkel med IPS-teknik. Se äkta färger med ett otroligt färgdjup på 1,07 miljarder och en bred färgtäckning enligt branschstandard, inklusive 100 % sRGB, 100 % Rec. 709 och 98 % DCI-P3. DCI-P3 (som har nästan 25 % större täckning än sRGB) möjliggör ett bredare färgspektrum och håller snabbt på att bli färgstandarden för skapande och visning av innehåll.


Omfattande ljud: De inbyggda dubbla 9W-högtalarna levererar kvalitetsljud för en lyssningsupplevelse som lockar dig ännu mer.


Din produktivitetshubb


Anslut till produktivitet: Med Thunderbolt™ 3 och RJ45 fungerar den här monitorn som en produktivitetshubb med stabilt Ethernet och upp till 90 W levererad effekt - allt i en skräpfri konfiguration.


Blixtsnabbt: Thunderbolt™ 3 ger hastigheter på upp till 40 Gbps, vilket skapar en kompakt port som kan göra allt - den snabbaste och mest mångsidiga anslutningen till en dockningsstation, skärm eller dataperipheri.


Utökade anslutningsmöjligheter: Anslut enkelt till en mängd olika enheter med utökade anslutningsmöjligheter, inklusive Thunderbolt™ 3, DP1.4, HDMI och USB med hög hastighet på 10 Gbps. Dessutom finns det bekvämt placerade USB-C®-portar med snabb åtkomst på framsidan och 10 Gbps supersnabba USB-portar för snabb anslutning till kringutrustning som lagringsenheter och mobiltelefoner med en laddningskapacitet på upp till 15 W (via USB-C).


Förbättrad hanterbarhet: MAC-adressöverföring, Boot PXE och Wake-on-LAN är bekvämt integrerade.


Effektivt multitasking: anslut enkelt två PC-källor till skärmen. Vår intelligenta Auto KVM-funktion känner av den andra anslutna datorn och byter sömlöst kontroll. Visa innehåll från båda PC-källorna med Picture-by-Picture (PbP) och Picture-in-Picture (PiP) och använd KVM (tangentbord, video och mus) för att styra båda PC:erna med ett enda tangentbord och en mus. 


Mästerlig design


Lätt för ögonen: Upplev levande färger som är skonsamma för ögonen med ComfortView Plus, en alltid påslagen inbyggd skärm med lågt blått ljus som minskar skadliga utsläpp av blått ljus samtidigt som den ger utmärkt färgprestanda.


Skönhet möter funktion: Den här eleganta monitorn har en förstklassig finish i platinasilver, en kompakt bas och en dold kabelhantering som leder kablarna genom monitorns lyftanordning för en skräpfri installation. Dessutom kan du navigera i menyn och justera skärminställningarna med den lättanvända joystickkontrollen.


Komforten är viktig: luta, rotera och justera skärmens höjd, eftersom du ska känna dig bekväm oavsett var och hur du arbetar.