Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mr. Yes Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone 12/12 Pro

-20%
Mr. Yes Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone 12/12 Pro
Mr. Yes Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone 12/12 Pro
Mr. Yes Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone 12/12 Pro
Mr. Yes Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone 12/12 Pro
79 kr
Rekommenderat pris: 99 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Skärmskydd av premiumkvalitet för iPhone 12/12 Pro

Mr. Yes har sedan start hållit fast vid sina grundprinciper - extraordinär kvalitet och prisvärda produkter. Genom att sätta höga standarder och förhålla sig till dessa har de på senare år blivit ett välkänt namn runtom i världen.  Detta exklusiva premium-skärmskydd för iPhone har genomgått noggranna kontroller och är tillverkad med råvaror av hög kvalitet.
Ett skärmskydd med härdat glas
Härdat glas, eller tempererat glas som det ibland också kallas, är glas som genomgått en härdningsprocess där det snabbt kyls av, vilket ger glaset en unik förmåga att stå emot stötar. Det härdade glaset bidrar till att detta skärmskydd från Mr. Yes kan klassificeras som ett displayskydd av premiumkvalitet.
Kraftfullt skydd med 9H – men vad innebär det?
Hårdhetsgraden på det härdade glaset baseras på Mohs hårdhetsskala, en skala som skapades av den tyske mineralogen Freidrich Mohs på 1800-talet. Denna skala mäter reptåligheten på ett material genom att ett hårdare material kan repa ett mjukare och vice versa; ett mjukare material kan inte repa ett hårdare. Materialet (i detta fall glas) tilldelas ett värde mellan 1 och 10, där 1 är mycket ömtåligt och 10 är mycket tåligt. 9H innebär alltså att detta skärmskydd av härdat glas från Mr. Yes har en otroligt hög reptålighet, och kan i rumstemperatur endast repas av mycket hårda föremål såsom diamant.
Kan appliceras flera gånger
De flesta som har tidigare erfarenhet av att köpa skärmskydd i plast vet att det är livsviktigt att det blir helt perfekt allra första gången, annars är det bara att acceptera bubblor och ett sämre skydd. Det här displayskyddet, som alltså är i gjort i härdat glas för din iPhone 11 Pro Max har dock inte samma problem. Limmet som används är ett mycket high-tech lim från Sydkorea, vilket gör att du kan ta av och återapplicera det flera gånger vid installationen för att få den där perfekta känslan utan bubblor.
Motverkar fingeravtryck på skärmen
Mobiltelefonen följer med oss överallt i vardagen, till skola, jobb, vid luncher med mera. I en så pass varierande miljö är det naturligt att man inte alltid kan hålla händerna helt fläckfria, vilket i sin tur gör att avtryck från fingrarna lätt fastnar på telefonen. Men nu är räddningen här! Detta exklusiva skärmskydd i härdat glas för din iPhone 11 Pro Max motverkar på ett mycket effektivt sätt att fingeravtryck och annan smuts fastnar på skärmen.
Skyddets interna struktur
Skyddet är uppbyggt av fyra lager som skyddar din telefon på olika sätt.
Lager A
I det första lagret finns en speciell, skyddande beläggning från Mr. Yes.
Lager B
Det andra lagret består av det härdade glas som möjliggör det kraftfulla skyddet.
Lager C
Det tredje lagret säkrar skyddet mot sprickor.
Lager D
Det fjärde och sista lagret består av en silikonbeläggning som håller samman strukturen.
Medföljande putsduk, spritad trasa och damm-borttagare
Den spritade trasan levereras i en praktisk sluten plastförpackni

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .