Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Nokia Steel - Black sömn och aktivitets klocka

-56%
Nokia Steel - Black sömn och aktivitets klocka
Nokia Steel - Black sömn och aktivitets klocka
Nokia Steel - Black sömn och aktivitets klocka
699 kr
Rekommenderat pris: 1590 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av RLVNT Distribution

Bevaka produktens pris

Nokia Steel - Aktivitets- & sömnklocka

Den snyggaste klockan med den bästa aktivitetsspårningen.

Möt den prisbelönta aktivitetsspårningsklockan som mäter aktivitet (steg, löpning, simning, avstånd och antal brända kalorier), analyserar sömnen, och låter dig visualisera framsteg på din smartphone samt visar en översikt via den analoga aktivitetsratten. Ingen laddning och ingen knapp att trycka på - den eleganta designen och finishen i rostfritt stål gör den till det perfekta tillbehöret som hjälper dig att komma igång utan att göra avkall på stil. Synkroniseras med den kostnadsfria Health Mate-appen (iOS och Android).


  • 24/7 sömlös spårning - automatisk mätning av gång, löpning, simning och 10+ aktiviteter. Plus antal brända kalorier och avstånd
  • Sömnövervakning - sömncykelanalys plus tyst vibrationslarm med Smart Wake-Up™ som väcker dig vid den för dig bästa tidpunkten
  • Automatisk synkronisering - se trender och data på din smartphone med den kostnadsfria Health Mate-appen
  • Förstklassiga material - rostfritt stål, kromdetaljer, sportrem i silikon
  • Ingen laddning - upp till 8 månaders batteritid

Var försiktig

Aktivitetsmätningen hjälper dig att röra på dig mer, må bättre och sova bättre - men bara om mätningsfunktionen fungerar med ditt liv. Med Nokia Steel kan du springa, gå, simma, eller dansa hela natten utan din telefon. Det finns ingen laddning och ingen knapp att trycka på - Nokia Steel spårar automatiskt allt och synkroniserar till den kostnadsfria Health Mate-appen för att ge dig djupgående statistik, personlig coaching och mycket mer. 

Alla fakta & På språng

Mät aktiviteter med ett snabbt ögonkast. Den varvräknar-inspirerade funktionen spårar och mäter framsteg samt jämför med dina dagliga mål. Och det finns ingen knapp att trycka på: Nokia Steel känner automatiskt av och spårar all aktivitet, däribland gång, löpning, simning och sömn.

H2O & Redo att starta

Nokia Steel är vattentät upp till 5 ATM (50 meter - 150 fot) och registrerar simning automatiskt. Du kan duscha med den och se din vattenträning i Health Mate-appen.

Sömnmätning, tyst larm & Smart Wake-Up™

Nokia Steel upptäcker automatiskt lätta och djupa sömncykler, sömnstörningar och sömntiden. Ställ in ett larm i Health Mate-appen för att vakna med en mild vibration vid den bästa tiden i din sömncykel.

Visualisera trender & data

Nokia Steel synkroniseras automatiskt med telefonen så att du kan se alla framsteg i den kostnadsfria Health Mate-appen. Appen erbjuder expertcoaching varje steg på vägen med Activity Insights, en Leaderboard och Påminnelser för att hjälpa dig att nå dina mål.

Ingen mer laddning

Inget behov av kablar eller dockningsstation - Nokia Steel fungerar med ett vanligt knappcellsbatteri för klockor och ger upp till 8 månaders batteritid".

Du och din Steel

Förutom tekniken, täcker Steels förstklassiga finish ett 316L hölje i rostfritt stål, kromdetaljer, och en sportrem i mjuk silikon. Dess eleganta design gör den till det perfekta tillbehöret för att hjälpa dig att komma igång, utan att kompromissa med stil.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .