Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)

-33%
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
1999 kr
Rekommenderat pris: 2999 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Här är den! Denna otroligt prisvärda LED-TV från Nordiqzenz med 1000 kanalplatser, digital-TV-inspelning via USB-minne, medföljande stativ, WiFi-kompabilitet - denna stilrena, HD-redo, Netflix-redo, energieffektiva apparat som har allt du kan tänkas önska dig av en TV - och såklart lite till!

Stilren och smidig design
Den stilrena designen gör att TV:n passar in i alla moderna hem och dess slanka form gör att den är lättplacerad i de flesta rum. För att göra det ännu lite enklare så kan du kan själv välja om du vill hänga upp den på väggen (TV-väggfästen säljs separat) eller om du vill använda det medföljande stativet. Stativet består av 2st stabila fötter som höjer upp TV-apparaten från det bord/bänk den står på en bit, vilket gör att den som tittar får en bättre vinkel och att TV:n får lite avstånd från det den står på. Detta gör att ett bra luftflöde kan bildas runtomkring TV:n (vilket är en standard-säkerhetsåtgärd som minskar brandrisken).
För att inte överaskas av att TV:n i själva verket är större än din tilltänka TV-bänk så har vi inkluderat de exakta måtten för hur mycket plats TV:n tar med och utan stativ - du hittar dessa lite längre ned på sidan under "Mått och vikt"!
Inbyggd inspelningsfunktion för digital TV
Dessutom är LED5032 utrustad med PVR funktion (digital-TV inspelningsfunktion). Vad innebär det då? Jo, att du kan koppla in ett USB-minne eller hårddisk via USB ingången på TV:n och sedan spela in dina favoritprogram. Hur enkelt som helst! Om du sedan vill se programmen/filmen/etc. i efterhand är det bara att koppla in minnet i TV:n eller en dator igen - på så sätt kan du t.ex. också sitta och titta på dina inspelade favoriter på laptopen när du är på resande fot.
Energisnål enhet med LED-teknik
Denna energisnåla TV från Nordiqzenz använder LED-teknik för att projicera bilden. Det här innebär i sin tur att enhetens strömförbrukning kan hållas till ett minimum medan den är i drift, något som både håller nere din elräkning och miljöpåverkan. TV:ns energieffektivitetsklass är A+ och den har en strömförbrukning på maximalt 65 Watt, men i drift drar den ofta mindre än så, vilket gör att TV:n endast gör av med 31 Watt i genomsnitt vid användning. Den årliga energiförbrukningen är ungefär 45 kWh, beroende på hur mycket man tittar.
Om du vill se till att inte slösa en endaste krona av dina hårt förvärvade pengar ska du dock se till att sätta TV:n i standby-läge när den inte används - då drar den bara 0,50W! Väljer du att koppla den till ditt nätverk via WiFi drar den visserligen lite mer, men även då är standby-förbrukningen slående låg och ligger på under 2W.
Netflix och Youtube
TV:n kommer med flera appar som Netflix, Youtube, SVT Play och Viaplay som gör det enkelt att kolla på sina favoritstreaming sajter. Med Youtube-appen direkt i TV:n kan du kolla på dina favorit Youtubers eller visa dina vänner något roligt klipp!
Ljud & bild:

Skärmupplösning (px): 1366x768
Audio: Nicam Stereo
Ljudutgångsström (WRMS.) (10 % T

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.