Tillbaka till toppen
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit
Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit

1 / 7

Oculus Quest 2 VR-system USB-C - Vit

6 990 kr
Är du redo att spela spel på ett helt annat sätt än via vanliga spelkonsoler och vid datorn? Med detta vita VR-system Quest 2 från Oculus kan du njuta av den otroliga upplösningen på 1832 x 1920 pixlar per öga och njuta av att spela häftiga spel i f
Läs mer
Är du redo att spela spel på ett helt annat sätt än via vanliga spelkonsoler och vid datorn? Med detta vita VR-system Quest 2 från Oculus kan du njuta av den otroliga upplösningen på 1832 x 1920 pixlar per öga och njuta av att spela häftiga spel i första person med dig själv som deltagare i spelet. Med förbättrad tydlighet kan du hålla fokus, oavsett om du är på resande fot eller står still. Du kan höra från alla håll med de inbyggda högtalare som levererar filmiskt 3D-positionsljud. Använd intuitiva kontroller för att navigera nya och gamla världar. Tack vare den inre sensorn kan headsetet översätta vilken rörelse som helst till den digitala rymden.
 
Upplev en VR-upplevelse utöver det vanliga med Oculus Quest 2 VR bärbart headset. Tack vare den kraftfulla processorn och 128 GB lagring behöver du ingen dator att ansluta till, eller sladdar att snubbla över. Ta bara på dig headsetet och dyk in i virtuella världar med fyra monterade kameror som följer dina rörelser, justerbara remmar för bättre ergonomi och förbättrade linser för intensiv spelupplevelse.
 
Oculus menar allvar när det gäller komfort, och detsamma gäller spelljudet. Headsetet har inbyggda spatiala drivrutiner för ljud som ger dig total överblick över dina fienders position. Om du fortfarande föredrar dina egna hörlurar eller headset kan du ansluta valfri enhet till ett 3,5 mm ljuduttag och fortsätta ditt äventyr. Oculus Gos innovativa linser gör att färgerna sprakar. Ge din spelupplevelse livfull och detaljrik kulör med ett brett synfält.
 
Använd Oculus-appen och upptäck de senaste VR-spelen, appar och annat även när du inte befinner dig i den virtuella verkligheten. Den hjälper dig att konfigurera och anpassa din enhet snabbt och enkelt.
 
Med detta VR-system har Oculus fokuserat på att du lätt ska kunna ha kontakt med dina vänner. Ta med vänner till VR-världar när du sänder live på en kompatibel TV eller i Oculus-mobilappen. Detta VR-system tillhandahålls av Facebook vilket betyder att du måste logga in på ditt Facebook-konto vilket gör det enkelt att träffa vänner i VR och upptäcka samhällen runt om i världen. Du kan utforska som dig själv eller välja ett nytt namn genom att skapa en unik VR-profil.

Modell: OculusQuest 2 VR-system USB-C
Färg: Vit 
Skärmtyp: Virtual Reality-system
3D: Ja
Konfigurering: Qualcom Snapdragon XR2, 6 GB RAM, 128 GB ROM
Internminne: 6 GB
Intern lagringskapacitet: 128 GB
Sensor: Rörelsesensor
Upplösning: 1832 x 1920 pixlar
Justerbart pannband: Ja
Gränssnitt: Stereoplugg (3.5mm);USB-C
Högtalare: Ja, inbyggd
Utrustning ingår: 2 pekkontroller, glasögonmellanlägg, 2 x AA-batterier, laddningskabel, strömadapter
Operativsystem erfordras: Android 5.0 or later, Apple iOS 10 eller senere

 

 

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner