Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Kamerahus Black
6605 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Lätt, portabel, enkel att använda
 • För selfies: nedvikbar pekskärm
 • Avundsvärd bildkvalitet

FOTA. DELA. INSPIRERA.


 • Lätt, portabel, enkel att använda
 • För selfies: nedvikbar pekskärm
 • Avundsvärd bildkvalitet

Dags för allvar
Fri, flexibel och fokuserad – den här Olympus-kameran uppskattar varje dag lika mycket som du gör. En spontan tur in till storstaden. En eftermiddag ute i naturen. En utekväll med vännerna. Din selfie-kamera Olympus E-M10 Mark IV följer faktiskt med dig överallt, så att du kan leva alla ögonblick fullt ut. Och dela avundsvärda kvalitetsbilder med din omgivning.


En ny följeslagare i vardagen
Litet format men stor prestanda – den lätta och kompakta digitalkameran Olympus E-M10 Mark IV följer med dig överallt. Lägg den i väskan eller häng den över axeln och ta snygga bilder hela dagen. På festen. I parken. Eller helt enkelt vid köksbordet.


Lägg vantarna på en förnyad klassiker
När du väl har börjat använda denna digitala 4K-kamera kommer du aldrig vilja sluta. Eller vara utan den. Designad som en elegant hyllning av det förflutna med det bekväma och säkra grepp du behöver idag.


Öka prestandan
Tack vare det smidiga samspelet mellan Live MOS-sensorn på 20 M och processorn samt den femaxliga bildstabiliseringen och Olympus M.Zuiko-objektivet kan du ta otroligt detaljerade bilder med fantastisk kvalitet. Även vid svagt ljus och på kvällen.


Knivskarpa bilder utan stativ
Ta farväl av suddiga bilder. Det är en utmaning att tämja en skakande hand. Olympus E-M10 Mark IV kompenserar för detta och låter dig föreviga ögonblicken med samma skärpa som du ser dem. Svagt ljus? Skakningar? Telefoto-objektiv? Inga problem. Femaxlig bildstabilisering ger upp till 4,5 steg, vilket innebär att även bilder utan stativ blir otroligt skarpa.


Byt objektiv – vidga dina horisonter
Utforska alla alternativ med Olympus M. Zuiko-objektiven, för att få kreativitet och flexibilitet. Välj en fotosituation och sedan det objektiv som passar bäst. Tänk på detta – du kan fånga vackra uttryck med ett porträttobjektiv, kraftfulla perspektiv med ett ultravidvinkelobjektiv och hisnande detaljer med ett makro-objektiv.


Din nya selfie-kamera
Ta dina digitala berättelser och selfie-bilder till nästa nivå – med Olympus E-M10 Mark IV. Om du vill ta en selfie viker du bara ner pekskärmen, poserar och trycker för att ta bilden. En fördröjning på en sekund säkerställer att ditt ansikte, och inte din hand, hamnar i fokus.


Fota som ett proffs
En rad avancerade fotofunktioner tar din upplevelse med E-M10 Mark IV till nästa nivå – och ser till att du inte saknar någonting. Du kan göra allt, från att ta otroliga kvalitetsbilder till att spela in 4K-videor som får dig att tappa andan.


Magiska konstfilter
När du vill sticka ut (eller, om vi ska vara ärliga, göra ett populärt Instagram-inlägg) kan du vrida reglaget till ART-läget. Välj mellan 16 konstfilter, som Pop Art-filtret, som nu går att justera, och Soft Focus-filtret, så kan du verkligen ge uttryck för din kreativitet. För att få den perfekta stilen kan du finjustera bildfiltrets nivå efter önskemål på kamerans pekskärm – innan du tar bilden.


En nostalgisk touch
Det senaste konstfiltret, Instant Film, ger alla bilder en diskret men tydlig vintage-känsla. Använd det med eller utan blixt, för att få olika effekter.


Komponera bilden
Det finns inte två identiska scener eller motiv. Med SCN-läget slipper du gissa dig fram till vilka inställningar du ska använda eftersom du kan optimera dem för en rad olika scener, från landskap och porträtt till stearinljus. Resultatet? Perfekta bilder varje gång.


Nytt i SCN: Panorama
Bergen. Stranden. Ett hisnande stadslandskap. Växla till panoramaläge för att ta svepande bilder med otrolig kvalitet. Håll avtryckaren på Olympus E-M10 Mark IV nedtryckt, precis som på en smarttelefon, och flytta sedan kameran horisontellt eller vertikalt. Så enkelt är det!


Utnyttja AP
Vill du utveckla dina fotofärdigheter till proffsnivå – med minimal ansträngning? Upptäck det avancerade fotoläget (AP). Nio förinställda alternativ låter dig upptäcka nya tekniker och funktioner.


Tuffa bilder som är enkla att ta
Använd alla fotofunktioner i AP-läget för att enkelt ta tuffa bilder. Svep med kameran för att fota landskap i panoramaläget. Föreviga perfekta ljusspår och bilstrålkastare i Live Composite. Eller lek med Live Time och multiexponering för originella resultat.


4K-videor hemma
Filma inte bara spännande upplevelser – skapa fantastiska 4K-videor utan stativ med din talangfulla digitala 4K-kamera. Med E-M10 Mark IV kan du föreviga minnen och ögonblick som högupplösta videor. Vid behov hjälper den femaxliga bildstabiliseringen till. Se till att filmerna blir knivskarpa utan kameraskakningar – även när du rör på dig.


Shhh, tyst fotoläge
För ögonblick som du vill föreviga utan att dra till dig uppmärksamhet – tyst fotoläge. Det stänger av alla kameraljud, så att du kan fota hur mycket du vill utan att störa lugnet.


Blixtsnabba detaljer – låst sekvensfotografering
Vet du var spänningen finns? Föreviga den med hjälp av låst sekvensfotografering på E-M10 Mark IV. Den snabba autofokusen ser till att du inte missar en enda sekund och låter dig fota upp till 15 bilder per sekund, efter en enda autofokusering.


Precis och fokuserad – spårning
Oavsett om du befinner dig i skidbacken eller på vägarna kan du ta flera bilder som en expert med hjälp av funktionen sekvensfotografering hos E-M10 Mark IV. Med hjälp av en förfinad algoritm låser den kompakta digitalkameran in på motivet och följer det genom att fokusera om mellan bilderna. För bilder i följd med upp till sex bilder per sekund.


Autofokus med förbättrad ansikts- och ögonprioritering
AF med nästa generations ansikts- och ögonprioritering hittar ansikten och ögon när du fotar och fokuserar på dem automatiskt. På så sätt kan du ta perfekta porträtt varje gång.


Ännu större potential
E-M10 Mark IV är fullt av möjligheter att utöka systemet och förvandlar varje bild till en möjlighet. Inbyggd Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning, USB-laddning, OI.Share-appen och Olympus Workspace för fotoredigering: detta är bara början.


Fota på avstånd
Både Wi-Fi och Bluetooth erbjuder funktioner för flexibel fjärrfotografering. Med Wi-Fi är det Live View Remote Control. Du kan även använda den batterisnåla Bluetooth-kamerafjärrkontrollen som kallas Wireless Release Control.


Via Wi-Fi och Bluetooth
Dela bilder och mer direkt via Wi-Fi-kameraanslutningen som är inbyggd i E-M10 Mark IV. Aktivera Bluetooth direkt och enkelt för att smidigt koppla samman kameran med din smarttelefon. Fotoimport som alltid är på låter dig dela bilder i sociala medier på några sekunder. Ladda bara ner den lättanvända OI.Share-appen på din smarttelefon.


Instruktionsvideor
Är du nyfiken men har inte så mycket erfarenhet? Det finns en rad praktiska instruktionsvideor i OI.Share-appen som förklarar allt du behöver veta om E-M10 Mark IV. Ta en titt på dem och lär dig använda nya eller obekanta funktioner, så kan du börja ta fantastiska bilder direkt.


USB-batteriladdning
Dåligt laddat eller helt urladdat batteri? Ladda det enkelt med USB-porten på E-M10 Mark IV. Anslut den till en powerbank, en kompatibel adapter för väggladdning eller din dator. Voilà – ett fulladdat batteri som funkar överallt, när som helst .


Helt flexibla blixtar
En extern blixt löser många problem när ljuset är knepigt. Olympus E-M10 Mark IV är kompatibel med trådlösa radiovågsblixtar och låter dig lysa upp nästan alla scener när du använder rätt tillbehör. Dessutom slipper du extra vikt när du inte behöver den.


Olympus Workspace
Finjustera och förbättra dina bilder enkelt med Olympus Workspace. Den lättanvända och kostnadsfria programvaran är optimerad för Olympus digitalkameror och effektiviserar fotoredigeringen. Lek med ljus och färger för att få precis det resultat du vill ha.


Små detaljer, stor effekt
Ett komplett sortiment med tillbehör till E-M10 Mark IV väntar på dig. Som en mjuk väska i vintagestil som du kan bära runt din bästa vän i eller en snygg, marinblå väska i quiltat material. Om du vill hålla din digitalkamera säker oavsett hur du bär den kan du välja ur ett sortiment med remmar i äkta läder för halsen, handleden eller axeln.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.