Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Philips PH805 BT ANC Wireless

-61%
Philips PH805 BT ANC Wireless
Philips PH805 BT ANC Wireless
Philips PH805 BT ANC Wireless
Philips PH805 BT ANC Wireless
Philips PH805 BT ANC Wireless
Philips PH805 BT ANC Wireless
777 kr
Rekommenderat pris: 1990 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • 30h batteritid
 • Aktiv brusreducering
 • Snabbladdning, 15min ger 6h lyssningstid
 • Hög komfort
 • Stöd för röstassistent

Styr tystnaden. Trådlös over-ear-hörlur med aktiv brusreducering.


Varje resa. 30 timmars speltid


De här hörlurarna klarar allt, på alla resor. En laddning tar bara 1,5 timme. Du får 30 timmar speltid (eller samtalstid) med aktiv brusreducering avstängd och 25 timmar med den på.Musik. Eller tystnad. Aktiv brusreducering.


Lämna allt bakom dig med aktiv brusreducering. Med ett tryck på höljet kan du omslutas av tystnad eller musik utan störningar. Om du är på språng kan du lyssna på musik och hålla koll på ljudet från gatan i medvetenhetsläget.Röstassistent. Hantera ditt liv i rörelse.


Hantera ditt liv utan att ta fram telefonen: fråga bara röstassistenten. En enkel knapptryckning på halsremmen aktiverar assistenten. Du kan be den att öppna kalendern, läsa aviseringar från telefonen, ringa eller skicka meddelanden till vänner, hantera spellistor och mycket mer.Flexibel design


De här trådlösa hörlurarna har mjuka lurar som kan vikas ihop på två sätt. Du kan vika ihop dem så att de blir platta, perfekt för förvaring i skrivbordslådan eller det medföljande fodralet. Eller kan du vika ihop dem platt och inåt, och på så sätt skapa ett kompakt paket som får plats i jackfickan eller väskan.Högupplöst ljud. Hör varenda detalj


Klinkande pianon. Kraftfull rock. Oavsett vad du älskar gör hörlurar med högupplöst ljud att du hör varje ton. När de är kopplade till en högupplöst källa får du den fulla effekten av förlustfritt ljud som har spelats in med en högre samlingsfrekvens än cd-skivor för ett verklighetstroget resultat.Stuff Magazine.


  4.0

Baserat på  19 recensioner

Visa fler recensioner (14)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .