Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pioneer MVHS120UB

1 / 1

Pioneer MVHS120UB

780 kr
MVHS120UB är specialdesignad för digital musik - du kan ansluta din Android-telefon och andra enheter via USB-porten eller Aux-ingången fram. Det innebär att du kan lyssna på dina favoritlåtar samtidigt som batteriet laddas (endast via USB). Eller va
Läs mer
MVHS120UB är specialdesignad för digital musik - du kan ansluta din Android-telefon och andra enheter via USB-porten eller Aux-ingången fram. Det innebär att du kan lyssna på dina favoritlåtar samtidigt som batteriet laddas (endast via USB). Eller varför inte ratta in en av de 24 förprogrammerade radiokanalerna för ännu mer musikunderhållning? Den här stereon har ett kompakt chassi, hela 4 x 50 W äkta MOSFET-effekt och en ljudåtergivning av högsta klass Om du vill ha ännu mer kraft finns en RCA-lågnivåutgång på baksidan så att du kan ansluta en extra subwoofer eller ett slutsteg.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .