Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Playstation 5

1 / 1

Playstation 5

9399 kr
PlayStation®5 Digital EditionPS5 ™ Digital Edition släpper ut nya spelmöjligheter som du aldrig förväntat dig. Upplev blixtsnabb laddning med en ultrahög hastighet SSD, djupare nedsänkning med stöd för haptisk feedback, adaptiva utlösare och 3D-ljud
Läs mer

PlayStation®5 Digital Edition

PS5 ™ Digital Edition släpper ut nya spelmöjligheter som du aldrig förväntat dig. Upplev blixtsnabb laddning med en ultrahög hastighet SSD, djupare nedsänkning med stöd för haptisk feedback, adaptiva utlösare och 3D-ljud och en helt ny generation av otroliga PlayStation®-spel. PS5 ™ Digital Edition är en helt digital version av PS5 ™ -konsolen utan skivenhet. Logga in på ditt konto för PlayStation Network och gå till PlayStation®Store för att köpa och ladda ner spel. *

Blixtens hastighet

Använd kraften i en anpassad CPU, GPU och SSD med integrerad I / O som skriver om reglerna för vad en PlayStation®-konsol kan göra.

Fantastiska spel

Förundras över otrolig grafik och upplev nya PS5 ™ -funktioner.

Fantastisk nedsänkning

Upptäck en djupare spelupplevelse med stöd för haptisk feedback, adaptiva triggers och 3D Audio-teknik.

Ultrahög hastighet SSD

Maximera dina spelsessioner med nästan omedelbara laddningstider för installerade PS5 ™ -spel.

Integrerad I / O

Den anpassade integrationen av PS5 ™ Digital Edition-system gör det möjligt för skapare att hämta data från SSD så snabbt att de kan designa spel på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.

Ray Tracing

Fördjupa dig i världar med en ny nivå av realism när ljusstrålar simuleras individuellt, vilket skapar verklighetstrogna skuggor och reflektioner i PS5 ™ -spel som stöds.

4K-TV-spel

Spela dina favorit PS5 ™ -spel på din fantastiska 4K-TV.

Upp till 120 fps med 120Hz utgång

Njut av smidig och flytande hög bildfrekvens med upp till 120 bilder per sekund för kompatibla spel med stöd för 120Hz-utdata på 4K-skärmar.

HDR-teknik

Med en HDR-TV har PS5 ™ -spel som stöds ett otroligt livfullt och verklighetstrogen utbud av färger.

8K-utgång

PS5 ™ -konsoler stöder 8K-utdata så att du kan spela spel på din 4320p-upplösningsskärm.

Tempest 3D AudioTech

Fördjupa dig i ljudbilder där det känns som om ljudet kommer från alla håll. Genom dina hörlurar eller TV-högtalare blir dina omgivningar verkligen levande med Tempest 3D AudioTech i spel som stöds.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .