Tillbaka till toppen
PlayStation VR Camera v2 + VR Worlds
PlayStation VR Camera v2 + VR Worlds

1 / 2

PlayStation VR Camera v2 + VR Worlds

(8 recensioner)
2 299 kr
PlayStation®VR (Version 2 - CUH-zvr2) Upplev nya världar med PS VR, Vinnare av IF Gold Award för produktdesign, Tillgängligt nu – inklusive PlayStation VR Worlds och en PlayStation Camera. Live the game Med PlayStation VR får du kasta dig
  • Hårdvara, Hardware PS4, Playstation VR
  • Hårdvara
Läs mer

PlayStation®VR (Version 2 - CUH-zvr2)

Upplev nya världar med PS VR, Vinnare av IF Gold Award för produktdesign, Tillgängligt nu – inklusive PlayStation VR Worlds och en PlayStation Camera.

Live the game

Med PlayStation VR får du kasta dig in i nya världar, befinna dig mitt i ett fantastiskt speluniversum och uppleva ett helt nytt sätt att spela.

Drivs av PS4

PlayStation VR är den senaste medlemmen i PS4-familjen. Oavsett vilket PS4-system du äger så är du redo för PS VR. Anslut headsetet till din PS4, koppla in en PlayStation Camera* och lämna verkligheten bakom dig.

Se framtiden

5,7-tums OLED-skärm

Se hur hyperrealistiska 3D-miljöer vaknar till liv på den skräddarsydda OLED-skärmen.

360 graders synfält

Vilket håll du än vänder dig åt ger PS VR en 360-graders upplevelse som drar in dig i en levande värld som sträcker sig så långt ögat når.

120 bildrutor per sekund

Den jämna grafiken och den ultralåga latensen skapar tillsammans en otroligt uppslukande spelvärld.

Uppslukande ljud

3D-ljud

Upptäck en helt ny dimension av ljud. Med den senaste 3D-ljudtekniken kan du höra riktning och avstånd för ljud som kommer ovanifrån, underifrån och runt omkring dig.

Inbyggd mikrofon

Chatta med dina onlinevänner, diskutera speltaktik och bli ännu mer uppslukad av den virtuella världen tack vare headsetets inbyggda mikrofon.Kom in i spelet

PlayStation Camera

Dubbelobjektiven och 3D-djupsensorerna i PlayStation Camera används till att spåra positionen för headsetet, den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move och lampskenan på DUALSHOCK 4. Det spelar alltså ingen roll var i rummet du befinner dig, för du kommer alltid att vara i VR-spelhändelsernas centrum.

Precisionsspårning

De nio LED-lamporna på PS VR-headsetets framsida, baksida och sidor spåras med PlayStation Camera så att din position i spelvärlden alltid är exakt – oavsett var i rummet du befinner dig.

Total kontroll

DUALSHOCK 4

Den exakta PS4-kontrollen får en helt ny dimension med PS VR. Alla spel är kompatibla med den trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollen, och lampskenan spåras konstant för ännu bättre följsamhet i spelet.

Den rörelsekänsliga handkontrollen PlayStation Move

Ta saken i egna händer och låt händerna bli en del av spelmiljön. Få full kontroll över din VR-upplevelse så att du får starkare närvarokänsla och uppslukas av händelserna runt omkring dig.

PS VR-sikteshandkontroll

Få varje skott att räknas med din handkontroll när den förvandlas till ett virtuellt vapen som ger dig dödlig precision i kompatibla PS VR-skjutspel.

360-graders mediaspelare

Visa dina 360-graders videor och foton med PS4-mediaspelaren. Sätt in ett USB-minne med de 360-gradersbilder du vill se i PS4:an. Bilderna ska ha tagits med en ekvirektangulär kamera. Välj VR-läge i Mediaspelarens alternativ och låt dig själv hamna mitt inne i dina bilder och filmer.

PS4 Pro-ägare kan dessutom spela upp video i upp till 4K-upplösning via PS VR-headsetet, vilket ger häpnadsväckande verklighetstrogen videouppspelning för filmer och videoströmningstjänster.

Expansionspaket Nej
Genre Hårdvara Hardware PS4 Playstation VR
Format Hårdvara
EAN 711719808794
A

Anonym

För 3 år sedan

Roligt för hela familjen

R

Rosa

För en månad sedan

Riktigt roligt för stora som små. Väl värd pengarna

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

N

Naseer

För ett år sedan

Mycket nöjd och bra familje spel.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

J

Jocke

För ett år sedan

Fungerar mycket bra

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 3 år sedan

Mycket underhållande ! :)