Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Rapoo K2600 Trådlöst Tangentbord

(0)
Skriv en recension
Rapoo K2600 Trådlöst Tangentbord
Rapoo K2600 Trådlöst Tangentbord
Rapoo K2600 Trådlöst Tangentbord
349 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av iPhonebutiken

Bevaka produktens pris

Pålitlig 2,4 GHz trådlös anslutningIntegrerad pekplattaFn multimedia-snabbtangenterFörseglat antioxidationsmembranUpp till 12 månaders batteritidNordisk layout
K2600 är ett klassiskt, platsbesparande och hållbart pekplatte-tangentbord. Med sin integrerade pekplatta är den idealisk för det moderna, sammankopplade vardagsrummet och erbjuder bekväm styrning av din mediedator och Smart TV direkt från soffan.
Den ergonomiska, rena designen ger stil till varje soffbord, samtidigt som det ger enkel, bekväm och omedelbar åtkomst till viktiga multimediafunktioner med Fn-multimedietangenterna. Dessutom erbjuder den trådlösa 2,4 GHz-anslutningen maximal frihet och räckvidd.
Pålitlig 2,4 GHz trådlös anslutning Den beprövade avancerade 2,4 GHz-standarden ger dig en räckvidd på upp till 10 m och 360 ° täckning.
Integrerad pekplatta Ingen mus, inga problem: Den integrerade pekplattan möjliggör enkel och enkel navigering utan att behöva en mus. Perfekt för smarta TV-apparater eller mediecenter-datorer.
Förseglat antioxidationsmembran Bättre säkert än ledsen: Det förseglade membranet förlänger tangentbordets liv. Det förhindrar oxidation av de interna kretsarna, vilket minimerar risken för nyckelfel.
Paket innehåll: Trådlöst tangentbordNanoUSB-mottagare2 AAA-alkaliska batterier (installerade)Snabbstartsguide
Systemkrav: Windows XP / Vista / 7/8/10Mac OS X 10.4 eller senare, USB-A-port
Specifikationer Totalt 86 tangenter7 Fn multimedia-snabbtangenter


Passar: Mac och Windows

Färg: Grå

Anslutning: Trådlös via mottagare

Layout: Nordisk

Mått: 378 x 146 x 26 mm

Vikt: 437 gram

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Garantivillkor

Garanti De flesta leverantörer lämnar 1 års garanti. Garantitid per märke hittar du här: Garantitider För det fåtal produkter utan märken lämnar vi sex månaders garanti. Garanti gäller ej vid oaktsamhet eller otillbörlig användning av produkten. Reklamation Vi följer konsumentköplagen (KKL) vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i tre år från inköpsdatum. Reklamationsrätten fungerar så här: Inom de sex första månaderna ligger det på oss (iPhonebutiken) som säljare att bevisa att du som köpare orsakat felet, därefter skall du som köpare bevisa att varan har haft ett ursprungligt fel. Reklamation skall alltid ske i skälig tid. Vid godkänd reklamation står vi för fraktkostnaderna (dock inte för REK-kostnad). Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist

Övriga vilkor

Till vilket land retur ska ske - gäller olika från land till land. Sverige, Danmark, Finland - skickas till vår adress i Sverige iPhonebutiken.se /CDON Box 801 39128 Kalmar Norge - skickas till vår boxadress i Norge iPhonehuset.no/CDON PB 373 1753 Halden

Leveransvillkor

Ej utlösta paket Skrymmande försändelser (så gott som alla som vi skickar) ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet/brevet ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till iPhonebutiken. Även större försändelser som skickas som postpaket ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Eftersom vi får stå för frakt både till och från ert avhämtningsställe debiterar vi er för alla outlösta paket/brev med 249 kr för att täcka våra omkostnader. Öppet köp / ångerrätt Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Vi är så säkra på att våra produkter håller god kvalitet att vi har valt att erbjuda 60 dagars ångerrätt! Observera att du måste skicka tillbaka produkten till oss inom 14 dagar efter du aviserat att du ämnar returnera en del av, eller hela din beställning. Om du mot förmodan skulle vilja utnyttja ångerrätten, vänligen skapa ett ärende. Vid öppet köp ersätter vi inga fraktkostnader till oss utan det är du som kund som står för returfrakten (vi rekommenderar nästan alltid frimärken, då det är billigaste sättet). Vid reklamationer/garantiärenden står vi för returfrakten. Återbetalningar sköts av CDON och pengarna återförs till ditt kort eller bankkonto inom 14 dagar. Vi godkänner endast full återbetalning om originalförpackningen returneras tillsammans med produkten och är intakt. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag ske, på mellan 30-100% av produktens värde. Obs! Öppet köp gäller inte om du: öppnat förpackningen på hörlurar/headset/bluetooth köpt en produkt som behandlar kryptovaluta, som t ex Ledger Handlar det istället om en trasig produkt är det garantirätten som gäller, läs mer om det nedan.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.