Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB

-18%
Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB
Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB
Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB
Razer Cynosa V2 Trådat tangentbord med RGB
659 kr
Rekommenderat pris: 799 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Om du vill ha den riktiga känslan av RGBspelande behöver du inte leta efter något annat än Razer Cynosa V2. Med individuellt bakbelysta speltangenter med Razer Chroma RGB kan du anpassa tangentbordet efter behag och njuta av spelinlevelse på en ny nivå med dynamiska ljuseffekter.
Individuellt bakbelysta speltangenter
Razer Cynosa V2 är superbekvämt att använda och har en låg ljudprofil, samtidigt som den exklusiva individuella tangentbelysningen ger RGB-anpassning på högre nivå.
Med Razer Chroma RGB
Med 16,8 miljoner färger och en serie effekter att välja bland kan du anpassa tangentbordet och få mer inlevelse med dynamiska ljuseffekter som aktiveras när du spelar Chroma-integrerade titlar.
Helt programmerbart
Effektivisera dina manövrer och spelandet genom att mappa önskade funktioner via Razer Synapse 3, och förbättra tangentbordet så att det passar din spelstil genom att skapa och spara unika profiler och makron.
Dedikerade medietangenter
Konfigurera dem att för att pausa, spela upp, hoppa över och justera allt från ljusstyrka till volym – optimal bekvämlighet medan du njuter av underhållningen.
Kabeldragningsalternativ
Razer Cynosa V2 är utformat med praktiska skåror där du kan stoppa in kabeln och mata ut den i valfri riktning så att du kan hålla skrivbordet fritt från trassel och oreda.
Spilltålig hållbar design
Razer Cynosa V2:s stabila konstruktion är tillräckligt robust för intensiva spelpass och skakar av sig olyckliga spill utan problem.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.