Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Razer DeathAdder Essential Gamingmus Vit
Razer DeathAdder Essential Gamingmus Vit
Razer DeathAdder Essential Gamingmus Vit

1 / 3

Razer DeathAdder Essential Gamingmus Vit

(2 recensioner)
264 kr

-46%

Rek pris. 490 kr
Razer DeathAdder Essential gamingmus - Vit Intuitiv ergonomisk design Sedan starten har Razer DeathAdder fortsatt att ge spelare den mest bekväma spelupplevelsen någonsin. Dess konturer och valv är perfekt utformade för att sitta tätt under
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

Razer DeathAdder Essential gamingmus - Vit

Intuitiv ergonomisk design

Sedan starten har Razer DeathAdder fortsatt att ge spelare den mest bekväma spelupplevelsen någonsin. Dess konturer och valv är perfekt utformade för att sitta tätt under handflatan eller kontrollera lika bra med ditt nagelhandtag.

Musen är designad med en matt vit yta som förhindrar svettbildning och förbättrar greppet.

6400 dpi 4G optisk sensor

Den helt nya Razer DeathAdder är utrustad med en 4G-optisk 4G-sensor - den högsta original-DPI-optiska sensorn som finns på alla spelmus, utan interpolering. Det kan flytta musen upp till 200 tum per sekund och en acceleration på 50 g, vilket innebär att du kan flytta den antingen snabbt eller långsamt, och det svarar alltid på skärmen med exakt noggrannhet och organisk flytbarhet är bara möjligt med en optisk sensor.

Razer DeathAdder-sensorn kan också spåra Z-axeln upp till 1 mm på de flesta ytor. Detta är perfekt för lågt inställda spelare, som sedan kan ställa in spårningen så att de stannar så fort de lyfter musen, vilket ständigt säkerställer intern kontroll av spelet.

Allt är med ett musklick

Inga andra musklickar lika smidigt som Razer DeathAdder. Vi tillbringade timmar med att utforma stödpunkten över vilken de två stora huvudknapparna sitter och studsade tillbaka till fingrarna - vilket ger fullständigt förtroende för att du har använt omkopplaren nedan. Den klickstyrka som krävs är också mycket liten, så nästan allt du tänker på kommer att få musen att reagera omedelbart. Låt Razer DeathAdder gå och klicka på skillnaden.

Bättre grepp, bättre spel

Vi upptäckte att de som en mus som gynnades av många proffsspelare älskade det mer än något annat än dess praktiska handpassning och intuitiva knapplayouter. Med den senaste versionen av Razer DeathAdder har vi lagt till gummistrukturerade sidohandtag, så oavsett om du är en meningslös spelare som måste lyfta musen hela tiden, eller en förnuftig ryck som gör plötsliga, skarpa rörelser, dessa handtag erbjuder mer aktiv kontroll och se till att musen alltid sitter stadigt i din hand.

Musvikten var också en viktig faktor i den senaste modellen. En mus som är för tung skulle blockera rörelser, medan en mus som är för lätt skulle göra den okontrollerbar. Designen av Razer DeathAdder-skalet, alltid för positionering och intern hårdvaruval, kulminerar i en mus med en idealviktfördelning och perfekt kontroll i handen.

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar