Tillbaka till toppen
Samsung Galaxy S10 Plus 128GB

1 / 1

Samsung Galaxy S10 Plus 128GB

3 390 kr
Samsung Galaxy S10+ 128GB Skick B (Bra skick): Begagnad telefon i bra skick. Din telefon kan ha mindre kosmetiska repor. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp.   Att köpa en smartphone av Returhuset: Vi på Returhuset är
  • 12 månaders garanti
  • Skick B (Bra skick):
  • Färg: Prism Black
  • USB-C kabel ingår
  • USB-C johto mukana
Läs mer

Samsung Galaxy S10+ 128GB


Skick B (Bra skick):

Begagnad telefon i bra skick. Din telefon kan ha mindre kosmetiska repor. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp.

 

Att köpa en smartphone av Returhuset:

Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas noggrant med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

 

Om Samsung Galaxy S10+ 128GB

Upptäck det oupptäckta med Samsung Galaxy S10. Kommer med en heltäckande Infinity Super AMOLED Quad HD 6,4 tums skärm med otrolig skärpa och färgåtergivning. Trippel 16 Mpx kamera med variabel bländare låter dig ta skarpa bilder i mörker och även när solljuset är som starkast. Med Dolby Atmos ljudteknologi kan du njuta av serier och film i högklass.

 

6,4 tums skärm

Glöm hemknappen numera – endast en heltäckande Infinity Super AMOLED display som erbjuder en otroligt skarp bild. Förbluffas av den otroliga färgåtergivningen och upplev video och bilder i sin sanna anda. Med Quad HD-upplösning missar du inte detaljerna i bilder och videor på skärmen. Närmsta bioupplevelsen du kan komma i ett handformat.

 

Kamerorna

Med en avancerad trippelkamerateknik tillåts du fånga alla detaljer i bilden du tar. Med en noggrann autofokus – likt våra människoögon kan du försäkra dig att rätt sak alltid är i fokus. Även under mörka förhållanden kan du ta bilden du önskar, tack vare en ökad ljuskänslighet. Detta med hjälp av valet av olika bländare som tillåter olika ljusintag. Nu kan du även filma 4K-upplösning med upp till 60 bilder per sekund för att fånga alla detaljer och rörelser.

 

Ultrasonisk fingertrycksläsare i skärmen

Nu behöver du inte längre plocka upp din mobil för att låsa upp den med fingret. Samsung Galaxy S10 har en helt ny fingeravtrycksläsare i skärmen som använder ultraljud för att känna igen ditt finger, oavsett om du skulle vara lite blöt eller kall.

 

Snabbfakta

  • 12 månaders garanti
  • Skick B (Bra skick):
  • Färg: Prism Black
  • USB-C kabel ingår
  • USB-C johto mukana
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner